Ilinca Vandici, despre educatia financiara a fiului sau. Ce face in acest sens

/ / Modificat: 2024-08-02
Ilinca Vandici, despre educatia financiara a fiului sau. Ce face in acest sens

Ilinca Vandici se imparte intre cariera si viata de mamica. Vedeta se concentreaza pe educatia fiului sau, Zian, pe care il are alaturi de fostul partener, Andrei Neacsu. Chiar daca este mama singura, atat ea, cat si fostul sot, au un statut financiar fun. Aceasta considera ca educatia financiara, la varsta pe care o are baiatul sau, se face in doze mici si sanatoase.

 

“Treaba asta cu educatia financiara la varsta lui, cel putin, se face in doze extrem de mici si sanatoase. Mai incolo, bineinteles ca va invata exact ce inseamna si mai ales cum sa isi gestioneze singur veniturile, pentru ca de la un moment dat, chiar daca va fi poate, in continuare minor, va putea sa munceasca pe perioada verii, de exemplu, atat cat poate si cat stie, astfel incat sa inteleaga un pic si sa intre un pic in zona asta de constientizare a ceea ce inseamna munca, salariu si gestionarea banilor ulterior.

Deocamdata cred ca cel mai important este sa vada ca mami si tati muncesc. In urma muncii depuse ei sunt remunerati, adica banii nu vin de oriunde, oricum si nu sunt nelimitati. De asemenea cred ca e important sa inteleaga si masura si fac asta cu el. Nu cumparam mai mult decat avem nevoie, nu cumparam 3 masinute o data, cumparam una singura, iar el e un baiat extrem de inteligent, care intelege foarte repede cum stau lucrurile, de ce asa, se adapteaza, pune intrebari si zic eu ca suntem pe un drum foarte bun.”, a spus ea pentru Ciao.

Ilinca Vandici, despre fiul ei, Zian: “Nu o sa fiu genul de mama care sa-l sufoce”

 Ilinca Vandici a trecut peste divortul de fostul partener, Andrei Neacsu, iar momentan se concentreaza pe cresterea fiului sau, Zian. Frumoasa prezentatoare reuseste sa aiba o legatura frumoasa si speciala cu baietelul sau, punand accent pe comunicare.

 

Vedeta a explicat ca l-ar lasa pe fiul sau sa mearga intr-o tabara, daca el si-ar dori acest lucru. Ilinca Vandici isi doreste ca Zian sa experimenteze mai multe lucruri, insa momentan baietelul nu isi doreste sa plece in vreo excursie, caci nu a dormit in alta parte pana acum.

 

“Eu nu am nimic impotriva. Am studiat foarte mult si am intrebat foarte multi oameni specializati in domeniul acesta de parenting cum e bine, cum e sanatos pentru copil. El are nevoie la un moment dat sa fie independent, drept urmare o sa-l ajut in sensul asta, nu o sa fiu genul de mama care sa-l sufoce si sa nu-l lase sa se cunoasca pe el in primul rand, dupa care sa-si cunosca si spatiul care il inconjoara, format din oameni, activitati, tensiuni, lucruri frumoase si asa mai departe.

Deci in ceea ce ma priveste sunt foarte relaxata cu privire la asta. Deocamdata nu vrea el sa plece in tabara, pentru ca nu am experimentat pana acum cel putin dormitul in alta parte – la un coleg, la un prieten. Cu siguranta va veni si momentul acesta, insa nu vreau nicicum sa fortez lucrurile. Le las sa vina de la sine, natural. Cand el isi doreste ceva, discutam despre asta, negociem si ajungem la o concluzie.”, a spus ea pentru Ciao.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Educatie financiara Educatie copii Ilinca vandici baietel

Articole recomandate

Citeste si despre