Ilinca Vandici, despre secretele siluetei sale. De ce prefera sa nu gateasca

/ / Modificat: 2024-08-04
Ilinca Vandici, despre secretele siluetei sale. De ce prefera sa nu gateasca

Ilinca Vandici are o silueta perfecta, insa are grija sa ajunga si la sala, chiar daca programul sau este unul foarte aglomerat. Vedeta prioritizeaza sportul pentru a se asigura ca se mentina in forma.

 

„Bineinteles ca imi fac timp sa ajung la sala, desi programul meu este extrem de aglomerat si solicitant. Prioritizez lucrurile, altfel nu as reusi sa indeplinesc toate task-urile dintr-o zi. Sportul este una dintre prioritatile mele.

In ultima perioada nu mai reusesc sa ajung atat de des pe cat mi-as dori, dar este doar o perioada, inteleg ca alte lucruri necesita atentia si prezenta mea si pot sa las sportul pe locul 3 sau 4. Dar in fiecare zi fac miscare, chiar daca nu la sala, alerg de colo-colo, urc scari, alerg cu Zian, merg pe bicicleta. Fac sport, fiind o persoana foarte activa, chiar daca nu ajung la antrenament pe cat de des mi-as dori”, a povestit Ilinca Vandici pentru Ciao.

Nu este pasionata de gatit

De asemenea, Ilinca Vandici a punctat ca gatitul nu se numara printre pasiunile sale, insa are noroc cu Zian, caci micutul mananca foarte curat pentru varsta lui.

 

„Gatitul nu este o activitate care sa ma atraga si nici nu imi gasesc timp pentru a invata, testa retete. Marele meu noroc este ca Zian mananca foarte curat pentru varsta lui, ce mananc eu mananca si el. Ne plac salatele, legumele crude, mancarea neprocesata. Gatitul nu cred ca se va regasi intre pasiunile mele.”, a mai spus ea.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ilinca vandici Gatit copii Silueta

Articole recomandate

Citeste si despre