Imagini adorabile cu copiii Oanei Matache. Sora Deliei Matache isi creste micutii alaturi de Radu Siffredi

/ / Modificat: 2024-01-03
Imagini adorabile cu copiii Oanei Matache. Sora Deliei Matache isi creste micutii alaturi de Radu Siffredi

Anul trecut, Oana Matache s-a trezit in mijlocul unui scandal urias, dupa ce a confirmat ca s-a despartit de fostul sot, Razvan Mihet si are o noua relatie cu Radu Siffredi. Sora Deliei Matache si Razvan au impreuna doi copii, Jessica de 6 ani si Bogdan de 4 ani, care par sa il adore pe Siffredi. Radu Siffredi se intelege de minune cu micutii, drept dovada stand imaginile pe care Oana le posteaza periodic pe retelele de socializare. Cei mici sunt mereu cu zambetul pe buze, semn ca l-au acceptat in viata lor pe actualul iubit al mamei lor.

Radu Siffredi a spus ca el nu il va inlocui niciodata pe tatal copiilor, ci va fi mai mult un prieten pentru ei:

„Nu mi se pare deloc complicat ca nu este ca si cum brusc si mi-a turnat doi copii in cap. A fost o chestie pe care am discutat-o. Au fost intrebari pe care ni le-am pus si noi, am fost atenti unul cu altul sa vedem ce-si doreste fiecare. E foarte tare pentru mine experienta eram acolo cu psihicul si pregatit pentru chestii de genul.

Eram pregatit, dar am avut temeri clar. Este minunat sa ma trezesc dimineata si sa-i vad cum se tipa si se bucura si ma striga „Radu, hai sa ne jucam”. Activitatile noastre sunt ca intre orice adult responsabil si copii, nu ii tratez ca pe copiii altuia, ci ii tratez cu respect, cu dragoste cu atentie cu grija”, a marturisit iubitul Oanei pe Twitch.

Oana Matache si Radu Siffredi formeaza un cuplu de aproape un an de zile. Relatia celor doi a generat multe discutii in familia vedetei, care ar fi pus punct mariajului sau de 7 ani pentru a fi cu Siffredi. Sora Deliei Matache si-a asumat relatie cu actualul iubit si a marturisit ca intre ea si fostul sot, lucrurile nu mai mergeau si chiar devenisera toxice.

Nu de putine ori Gina Matache, mama Oanei si a Deliei, a mentionat ca nu este de acord cu relatia celor doi. Ba chiar a fost de parere ca Radu ar avea o influenta negativa asupra celor doi copii. Pana la urma, insa, femeia a cedat si a fost nevoita sa accepte decizia mezinei sale. Dupa saptamani intregi de scandaluri, Gina Matache a vrut sa se impace cu Oana si sa o lase sa isi straiasca viata asa cum isi doreste si stie mai bine. Din acel moment, viata celor doi indragostiti a devenit tot mai armonioasa.

„Am decis sa nu ma mai bag in nimic. Nu pot fi suparata pe copilul meu pentru totdeauna. Dincolo de cearta lumea trebuie sa stie ca e copilul meu. Si oricine e parinte, stie foarte bine ca supararea vine si pleaca, nu poate exista pe termen lung! Nu vreau sa intru cu bocancii in viata copilului meu, oricare ar fi el! Sa-si traiasca fiecare viata, asa cum crede el ca e mai bine pentru el!”, a precizat Gina Matache pentru Playtech Stiri.

  • Surse: viva.ro, playtech.ro, spynews.ro, a1.ro
  • Foto: Instagram

Taguri Copii Copii vedete

Articole recomandate

Citeste si despre