Imagini rare cu Milan, fiul Valentinei Pelinel și al lui Cristi Borcea. S-a fotografiat alaturi de fotbalistii Generației de Aur

/ / Modificat: 2024-06-10
Imagini rare cu Milan, fiul Valentinei Pelinel și al lui Cristi Borcea. S-a fotografiat alaturi de fotbalistii Generației de Aur

 

 

Milan, baietelul Valentinei Pelinel si al lui Cristi Borcea, a atras atentia la meciul de retragere al Generatiei de Aur, desfasurat pe Arena Nationala. La doar 8 ani, Milan s-a pozat alaturi de marii fotbalisti romani, printre care Gheorghe Hagi, Ilie Dumitrescu si Dan Petrescu.

Casatorit cu Valentina Pelinel din 2018, Cristi Borcea are impreuna cu fostul fotomodel trei copii: Milan si gemenele Raisa si Indira. La evenimentul de pe Arena Nationala, Milan a fost in centrul atentiei, imbracat in tricoul galben al nationalei Romaniei cu numarul 10. Zambitor, el s-a fotografiat alaturi de parintii sai si a primit autografe de la marii fotbalisti ai Romaniei.

Printre momentele memorabile ale serii, Milan a interactionat si cu Jose Mourinho, spre bucuria tatalui sau, Cristi Borcea, un mare pasionat al fotbalului. 

Imaginile postate de Valentina Pelinel pe retelele sociale au primit numeroase aprecieri din partea fanilor. „Dumnezeu sa va binecuvanteze, familie frumoasa”, „Memories for future champion”, au fost cateva dintre comentariile lasate de urmaritorii Valentinei Pelinel. 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii valentina pelinel Borcea Copii de vedete

Articole recomandate

Citeste si despre