In ce relatii sunt Antonia si Vincenzo Castellano in prezent. Artista a suferit mult din cauza fostului sot

/ / Modificat: 2024-08-28
In ce relatii sunt Antonia si Vincenzo Castellano in prezent. Artista a suferit mult din cauza fostului sot

 

Au trecut mai bine de 10 ani de cand relatia dintre Antonia si Vincenzo Castellano s-a incheiat, insa divortul s-a pronuntat abia in 2021. Artista a avut o relatie tensionata cu fostul sot si cu familia lui, fiind la mijloc si fiica lor, Maya, insa lucrurile par ca s-au schimbat. 

La mai bine de 3 ani de cand s-au separat si legal, Antonia si Vincenzo Castellano se pare ca au cazut la pace. Artista a suferit mult dupa ce relatia lor s-a incheiat, din cauza ca omul de afaceri italian a luat-o pe Maya, fetita lor, la el. Cantareata i-a dus dorul Mayei din cauza distantei, insa acum ca fiica ei a crescut si este adolescenta, se pot vedea mai des. 

Artista a vorbit recent, intr-un interviu, despre cea mai dificila perioada din viata ei. Recunoaste ca i-a fost greu sa fie departe de Maya in anii copilariei acesteia, insa lucrurile s-au aranjat pe parcurs. 

”A fost o situatie delicata, am suferit mult din cauza distantei, dar nu m-a oprit sa fiu aproape de ea, sa vorbim constant, sa ne vedem, sa o vizitez in Italia, sa mergem in vacante, iar acum si ea vine in Romania. Am vrut in tot acest timp sa ma simta aproape, sa nu fie un impediment distanta. Ce este super important este ca eu si Vincenzo avem o relatie foarte buna, ceea ce ajuta enorm si ma bucur”, a povestit Antonia, pentru viva.ro.

In ce relatii a ramas cu fostul sot

Antonia a vorbit si despre faptul ca fiica ei trece printr-o perioada delicata, aceea a adolescentei. Maya este pasionata de muzica si de dans, iar mama ei incearca sa ii fie alaturi si sa o sustina cu tot ce are nevoie. Antonia colaboreaza cu tatal fetei pentru a se pune de acord cu tot ce presupune educatia si cresterea Mayei. 

”Eu imi doresc sa fie o adolescenta echilibrata, sa se bucure si de timpul liber, de prieteni, de activitati, dar sa se si concentreze pe scoala. Nu pot spune ca am temeri atat de mari, cata vreme Maya comunica mereu cu mine si cu tatal ei si vede in noi persoanele catre care sa vina cand are orice fel de situatie. Vincenzo si cu mine comunicam des, ne sfatuim despre tot ce presupune cresterea si educatia Mayei”, a mai spus artista, in acelasi interviu. 

FOTO: Instagram

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Antonia

Articole recomandate

Citeste si despre