In ce relatii sunt Misha si Connect-R, la 6 ani de la divort. S-a speculat ca cei doi inca ar locui impreuna

/ / Modificat: 2024-06-25
In ce relatii sunt Misha si Connect-R, la 6 ani de la divort. S-a speculat ca cei doi inca ar locui impreuna

 

Au trecut 6 ani de cand Connect-R si Misha nu mai formeaza un cuplu, insa in ultima vreme au aparut speculatii cu privire la o eventuala impacare intre ei. Fosta sotie a lui Connect-R a pus punctul pe ”i” si a spus in ce relatii a ramas cu tatal fiicei sale. 

Misha a clarificat zvonurile legate de impacare

Connect-R si Misha sunt un exemplu ca se poate sa ramai in relatii bune dupa divort, pentru copil. Cei doi au ramas prieteni si isi cresc fetita impreuna, chiar daca nu mai formeaza un cuplu de aproximativ 6 ani. Faptul ca nu s-au certat si nu au vorbit niciodata urat unul despre celalalt i-a facut pe multi sa se gandeasca la faptul ca ar fi loc de o eventuala impacare. Mai mult, au aparut inclusiv zvonuri ca cei doi ar locui in continuare sub acelasi acoperis.

Satula de informatiile false cu privire la viata ei personala, Misha a pus punctul pe ”i”. Artista a transmis un mesaj pe retelele de socializare, in care a spus ca nu se pune problema de impacare si ca oamenii inventeaza tot felul de zvonuri. A negat si faptul ca ar locui in continuare alaturi de tatal fiicei sale. 

”Eu nu stiu de unde le scoateti, jur. Fratilor, va rog eu incetati! Suntem divortati de 6 ani si NU ne-am impacat, NU suntem impreuna! Si ca sa clarific toate aspectele si toate intrebarile, NU locuim impreuna! (de cativa ani chiar) Va rog sa nu mai speculati”, a scris Misha, intr-un InstaStory.

Connect-R, despre motivul pentru care a divortat

La randul au, artistul a vorbit in cateva ocazii despre casnicia sa. Connect-R a recunoscut ca a facut greseli in fosta relatie. El a avut intotdeauna numai cuvinte de lauda la adresa fostei sale sotii. Cantaretul a spus ca nu era pregatit pentru a avea o familie, la momentul respectiv, iar Misha a facut numeroase sacrificii pentru el si pentru fiica lor. 

”Eu nu m-am putut adapta! Insemna sa intelegi ca in casa nu mai esti cu mama ta, care strange dupa tine. O femeie care la 21 de ani naste si face niste sacrificii, renunta la cariera ei, in afara de faptul ca sta cu un copil si nu s-a nascut parinte, a devenit atunci, tu vii si arunci tot. Cand iti faci o familie trebuie sa fii ori un super creier, sa stii sa imparti ambele lucruri, ori sa mai renunti la ce inseamna cariera ta. Ori eu…”, a spus, la un moment dat, Connect-R, intr-un podcast. 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Relatii parinti copii Divort parinti Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre