Irina Columbeanu, declaratii emotionante despre tatal sau: „Nu as fi unde sunt acum fara tatal meu, care a sacrificat enorm de mult pentru mine”

/ / Modificat: 2024-06-18
Irina Columbeanu, declaratii emotionante despre tatal sau: „Nu as fi unde sunt acum fara tatal meu, care a sacrificat enorm de mult pentru mine”

Irina Columbeanu a revenit in Romania, dupa 6 ani petrecuti in Statele Unite, insa doar pentru a-si revedea tatal. Adolescenta locuieste in Malibu, alaturi de mama ei, Monica Gabor si iubitul acesteia, milionarul Mr. Pink, si nu mai are de gand sa se intoarca in Romania.

Intr-un interviu recent, fiica lui Irinel Columbeanu marturiseste ca i-a fost foarte dor de tatal sau si ca este fericita ca se afla alaturi de el, dupa 6 ani. Aceasta spune ca ii este recunoscatoare tatalui sau fiindca a facut sacrificii destul de mari pentru ea.

„Mi-a fost foarte dor de tatal meu si de tara asta frumoasa! Sunt foarte fericita si foarte recunoscatoare ca sunt din nou aici dupa 6 ani. Da, e perfect momentul acesta! In acesti sase ani chiar m-am schimbat foarte mult! A fost o schimbare foarte buna si pozitiva.

Sunt recunoscatoare ca am putut sa am ocazia sa ma mut in America, dar sunt si foarte recunoscatoare ca am putut sa ma intorc in Romania si sa imi vad tatal si tara. Nu as fi unde sunt acum fara tatal meu, care a sacrificat enorm de mult pentru mine si sunt extrem de recunoscatoare si multumesc! Stiu prin cate ai trecut pentru mine si pentru familia noastra! El este generos, este foarte amuzant si foarte intelept”, a spus Irina Columbeanu, potrivit VIVA!.

Fericit de revederea cu fiica lui, Irinel Columbeanu a marturisit:

„Cel mai frumos si fericit moment din aceasta vara. O iubesc foarte mult pe Irina si ii urez bine ai venit in tara ta natala”.

Fostul milionar spune ca este mandru de Irina care, desi are tot ce si-ar putea dori o adolescenta, lucreaza ca ospatarita la un restaurant italian din Los Angeles.

„Irina e independenta. Asa si-a dorit ea. Si-a luat singura masina, are economii si pentru cand va ajunge la colegiu si ma ajuta financiar. Va lucra in continuare la restaurantul acela italienesc, pana va merge la facultate. N-are de ce sa-mi fie teama ca lucreaza acolo, in America e ceva sigur, nu-i ca-n Romania. Sunt extrem de mandru de ea”, a spus Irinel Columbeanu.

Acesta si-a vazut fiica ultima oara in iulie 2023. Atunci se simtea mai bine cu sanatatea si a mers el in America pentru a o vizita.

  • Surse: viva.ro
  • Foto: captura video Youtube 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Tata si fiica

Articole recomandate

Citeste si despre