Irina Columbeanu vrea sa mearga la facultate in Elvetia. In ce domeniu va studia fiica lui Irinel si a Monicai

/ / Modificat: 2024-06-26
Irina Columbeanu vrea sa mearga la facultate in Elvetia. In ce domeniu va studia fiica lui Irinel si a Monicai

 

Dupa ce a locuit 6 ani in America, Irina Columbeanu se pregateste sa revina in Europa, pentru facultate. Fiica lui Irinel si a Monicai isi doreste sa studieze medicina, la o facultate prestigioasa din Elvetia. 

Irina Columbeanu este pasionata de stiinta

Dupa 6 ani petrecuti in America, Irina Columbeanu a revenit recent in Romania, pentru a-si vizita tatal bolnav si rudele. Fiica lui Irinel Columbeanu si a Monicai Gabor nu a ajuns inca la varsta majoratului, dar este extrem de ambitioasa si are rezultate excelente la scoala. Adolescenta invata foarte bine si face voluntariat, lucreaza si conduce masina deja si are planuri ambitioase pentru viitor. 

”Vreau sa fac medicina in Elvetia si sunt foarte pasionata de acest subiect. Imi place stiinta foarte mult. Vorbesc 3 limbi straine: engleza, romana si franceza. In acesti 6 ani chiar m-am schimbat foarte mult, a fost o schimbare buna si pozitiva, sunt recunoscatoare ca m-am mutat in America, dar sunt foarte recunoscatoare si ca am putut sa ma intorc in Romania si sa-mi vad tatal. 

M-am auzit cu tatal meu prin mesaje, pe Facetime, am fost apropiati. Sunt hostess la un restaurant italian si predau meniuri si fac chestii de-astea. Fac si eu niste bani si ii trimit tatalui meu si imi place sa lucrez”, a spus Irina Columbeanu, in cadrul podcastului Fita cu Adita.

A avut recent balul de absolvire

Irina Columbeanu a urmat liceul in Malibu si a avut rezultate remarcabile. Proiectele la care a luat parte au ajuns si in presa locala, iar de curand adolescenta a avut balul de absolvire. 

La jumatatea lunii iunie, Irina a venit o saptamana in Romania, pentru a se intalni cu tatal ei. Adolescenta nu il mai vazuse pe Irinel Columbeanu de anul trecut, cand fostul milionar a calatorit in America pentru a-si vedea fiica. Acum, problemele de sanatate l-au impiedicat pe fostul afacerist sa mai calatoreasca peste Ocean, astfel ca fiica lui a venit in Romania sa il vada. 

 

Taguri Vedete Vedete copii Facultate copii

Articole recomandate

Citeste si despre