Justin Bieber a devenit tatic. Sotia lui, Hailey, a nascut un baietel. Ce nume special a primit

/ / Modificat: 2024-08-25
Justin Bieber a devenit tatic. Sotia lui, Hailey, a nascut un baietel. Ce nume special a primit

 

Cantaretul Justin Bieber si sotia sa, fotomodelul Hailey Bieber, au devenit parinti. La cateva luni de cand a anuntat sarcina, Hailey a adus pe lume un baietel si a postat prima imagine pe internet. 

Hailey si Justin Bieber sunt cei mai fericiti parinti si au dezvaluit si numele bebelusului. Micutul, care a venit pe lume recent, a fost botezat Jack Blues Bieber, iar parintii lui inca nu i-au dezvaluit chipul. Au publicat insa o fotografie cu piciorusul lui, pentru a da vestea cea mare. ”Bine ai venit acasa”, a scris cantaretul in dreptul primei imagini cu baietelul lui. 

Justin si Hailey Bieber s-au casatorit in anul 2018, dupa o relatie de cativa ani. Cantaretul are in prezent 30 de ani, in timp ce sotia lui are 27 de ani. In urma cu cateva luni, cei doi anuntau ca urmeaza sa devina parinti, printr-o postare emotionanta pe retelele de socializare.

Fanii celor doi asteptau cu nerabdare vesti despre marirea familiei inca de cand s-au casatorit, iar speculatiile cu privire la sarcina lui Hailey au aparut cu mult timp inainte ca cei doi sa faca anuntul oficial. 

FOTO: Instagram

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tatici celebri Nume baieti Nume bebelusi

Articole recomandate

Citeste si despre