Kate Middleton este o mama stricta. Regula pe care copiii ei nu trebuie sa o incalce niciodata

/ / Modificat: 2024-05-11
Kate Middleton este o mama stricta. Regula pe care copiii ei nu trebuie sa o incalce niciodata

 

Kate Middleton s-a dovedit a fi o mama foarte dedicat si interesata de bunastarea si dezvoltarea sanatoasa a copiilor sai: George, Charlotte si Louis.

Cu toate acestea, ea nu este o mama permisiva, care isi rasfata excesiv micutii, intrucat a impus o regula stricta acasa, pe care printii nu au voie sa o incalce sub nicio forma, pentru ca acest lucru ar avea repercusiuni grave.

Desi beneficiaza de ajutorul unei bone, William si Kate Middleton sunt foarte atenti la educatia copiilor lor si se spune ca le place sa faca impreuna foarte multe activitati.

Dar nu totul este numai distractie si jocuri pentru George, Charlotte si Louis, deoarece se stie ca Printul si Printesa de Wales au stabilit cateva reguli in casa lor Adelaide Cottage din Windsor, inclusiv una care trebuie respectata in permanenta.

Care este singura regula pe care copiii lui Kate nu trebuie sa o incalce niciodata?

Potrivit unei surse apropiate cuplului, aceasta este regula care trebuie respectata cu strictete in orice moment: "nu trebuie sa existe tipete in casa". "Tipatul este absolut interzis pentru copii", a dezvaluit persoana din interior.

Dar, in loc sa fie trimisi in camerele lor sau la colt atunci cand se poarta urat, cuplul are o tehnica diferita: discutia pe canapea. "Copilul este dus intr-un loc linistit si i se vorbeste cu calm de catre Kate sau William. Li se explica lucrurile si li se descriu consecintele si nu se tipa niciodata la ei", a explicat sursa.

Copiii Printului si Printesei de Wales au o viata normala, ca aproape toti ceilalti copii din Marea Britanie. Parintii lor au avut grija sa evite sa le ofere vreun tratament special ca membri ai familiei regale, deoarece doresc ca micii printi sa creasca in afara privilegiilor sau obligatiilor coroanei pana cand vor trebui sa le ia locul in fruntea monarhiei.

Atat de mult incat am vazut-o pe Kate Middleton in mai multe randuri "certandu-i" sau "corectandu-i" pe copii in public.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Kate middleton copii William si kate Mama stricta

Articole recomandate

Citeste si despre