Kira Hagi a fost ceruta in casatorie de iubitul grec! Cu ce se ocupa viitorul sot al fiicei lui Gica Hagi

/ / Modificat: 2024-08-13
Kira Hagi a fost ceruta in casatorie de iubitul grec! Cu ce se ocupa viitorul sot al fiicei lui Gica Hagi

Gica Hagi se poate considera un tata implinit! Dupa ce Ianis Hagi s-a casatorit cu aleasa inimii sale, Elena Tanase, iata ca a venit randul si fiicei fostului fotbalist sa paseasca in fata altarului. Kira Hagi a fost ceruta in casatorie recent de Thomas Ferfelis, in timp ce se aflau in vacanta la Salonic.

kira-hagi-thomas-ferfelis

Kira Hagi si Thomas Ferfelis sunt impreuna de mai mult timp, insa al ales sa isi tina povestea de dragoste departe de ochii presei. S-au afisat in public impreuna, in premiera, la meciul Romaniei impotriva Olandei, de la Euro 2024, unde jurnalistii au fotografiat-o pe fiica lui Hagi in timp ce-si imbratisa iubitul. Recent, Kira s-a intors din vacanta de la Salonic petrecuta impreuna cu iubitul grec cu un inel de logodna pe deget.

Cine este viitorul ginere al lui Gheorghe Hagi

Potrivit adevarul.ro, Thomas Ferfelis, logodnicul Kirei Hagi, are 28 de ani. El a cunoscut-o pe Kira pe vremea cand erau colegi la International British School of Bucharest. Desi au luat-o pe drumuri separate in 2015, cand el a plecat sa studieze in Marea Britanie, la Universitatea din Southampton, iar Kira a urmat cursurile Academiei de Film din New York (NYFA) in SUA, destinul a facut ca cei doi sa se intalneasca din nou.

In prezent, Thomas Ferfelis este manager la Cernica Events, un local de renume de pe malul lacului, care poarta acelasi nume. Parintii tanarului s-au stabilit in Romania cu multi ani in urma si sunt oameni de afaceri. De altfel, potrivit Libertatea, ei detin, holdingul Elgeka Ferfelis, din care face parte si restaurantul pe care il administreaza fiul lor.

  • Surse: viva.ro, adevarul.ro, libertatea.ro
  • Foto: Libertatea, Instagram Kira Hagi

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Casatorie Sot si sotie Vedete

Articole recomandate

Citeste si despre