Laura Cosoi a dat o petrecere pentru cele trei fetite ale ei, cu putin timp inainte de a naste al patrulea copil

/ / Modificat: 2024-06-26
Laura Cosoi a dat o petrecere pentru cele trei fetite ale ei, cu putin timp inainte de a naste al patrulea copil

 

Laura Cosoi a vrut sa se asigure ca nu rateaza niciuna dintre aniversarile fetitelor ei si a dat o petrecere tripla. Cu putin timp inainte de a naste al patrulea copil, actrita le-a sarbatorit cu Lara, Rita si Vera, toate trei fiind nascute vara. 

Aniversare tripla in familia Laurei Cosoi

Laura Cosoi se pregateste sa aduca pe lume cel de-al patrulea copil, vara aceasta. Coincidenta face ca si celelalte trei fetite ale actritei sunt nascute tot vara, iar recent au fost sarbatorite cu o petrecere comuna. Actrita si sotul ei au organizat un party pentru cele trei fiice ale lor, doua dintre ele fiind nascute in luna iunie si una in august. 

Chiar daca si-au sarbatorit zilele de nastere la comun, fiecare dintre ele a avut un tort diferit, cu personajele ei preferate si decor specific. Vedeta a spus ca este prima oara cand reuseste sa se organizeze sa faca o petrecere comuna pentru toate cele trei fetite ale sale. 

”Cum fetele sunt nascute vara ieri le-am sarbatorit in curtea casei noastre alaturi de familie si muuuulti prieteni. Este primul an in care am resuit sa organizam o petrecere pentru toate trei si a iesit exact ca un 'vals al florilor'. Fiecare si-a ales o tematica potrivita varstei, decorul splendid cu multe baloane, torturi savuroase cu personaje, pirat, muzica pentru toate gusturile, iar noi, adultii, ne-am bucurat sa fim in preajma lor savurand paella si sangria ca la mama ei acasa”, a scris Laura Cosoi pe Instagram. 

Motivul pentru care nu a dezvaluit sexul bebelusului 

Laura Cosoi a anuntat ca este insarcinata la inceputul acestui an, chiar in ziua in care a implinit 42 de ani. Desi se apropie termenul nasterii, viitoarea mamica nu a dezvaluit inca daca asteapta baietel sau fetita. Actrita a explicat ca nici fetitele ei nu stiu inca sexul bebelusului din burtica si ca vrea sa le faca o surpriza. 

Vedeta si sotul ei au ales numele bebelusului cu mult timp inainte de a afla ca vor fi din nou parinti. Actrita a povestit, la un moment dat, ca in urma cu doi ani, cand a nascut-o pe cea mai mica dintre fetite, a visat ca va mai avea inca un copil si a visat si cum il va chema. La fel ca la celelalte sarcini, Laura Cosoi a fost foarte activa si nu a luat pauza deloc. Acum, actrita isi mai doreste doar sa apuce sa filmeze cateva zile pentru un documentar, inainte de a naste. 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Laura cosoi mama Laura cosoi

Articole recomandate

Citeste si despre