Laura Cosoi a nascut pentru a patra oara. Ce nume a ales pentru fetita si ce semnificatie are

/ / Modificat: 2024-07-29
Laura Cosoi a nascut pentru a patra oara. Ce nume a ales pentru fetita si ce semnificatie are

Laura Cosoi a nascut pe 29 iulie cel de-al patrulea copil, bucurandu-se din plin de rolul de mama. Actrita a adus pe lume o fetita, careia i-a dat numele Aida.

 

Mare bucurie in familia Laurei Cosoi, dupa ce actrita a adus pe lume inca o fetita care, la fel ca surorile sale, poarta un nume deosebit. Laura Cosoi si sotul ei au ales nume speciale pentru fiecare dintre fiicele lor, dorindu-si ca acestea sa reflecte importanta si unicitatea fiecarei fete.

 

Cele patru fete ale cuplului poarta numele Rita, Vera, Lara si Aida, toate formate din patru litere si avand o semnificatie deosebita pentru parinti. In plus, fiecare dintre fete poarta si numele unui sfant si este asociata cu o stare specifica, in functie de energia pe care o emana.

 

„Fiecare copil are inca un nume, de sfant, si fiecare a venit si cu o energie speciala. Spre exemplu, pe Rita o vad ca pe un copil pace, pe Vera o asociez cu lumina, iar Lara este ca o muzica”, a spus Laura Cosoi, conform Viva.

 

Ce semnificatie are numele Aida, numele ales de Laura Cosoi pentru ce-a de-a patra fiica

 

Numele Aida are diverse semnificatii in diferite culturi. In interpretarea italiana, inseamna "fericire", in latina "a ajuta", iar in unele interpretari africane, "nobil". Alte semnificatii acceptate includ "cadou", "recompensa", "distins" si "de ajutor", conform copilul.ro.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nastere Al patrulea copil Laura cosoi fetita

Articole recomandate

Citeste si despre