Laura Cosoi apucase sa isi anunte mama ca este insarcinata: ”La o luna dupa, a murit”

/ / Modificat: 2024-07-08
Laura Cosoi apucase sa isi anunte mama ca este insarcinata: ”La o luna dupa, a murit”

 

Laura Cosoi a intrat in ultima luna de sarcina si asteapta sa isi tina in brate cel de-al patrulea copil. Actrita a povestit recent ca, inainte de a-si pierde mama, a apucat sa o anunte ca urma sa devina bunica din nou. La scurt timp, aceasta s-a stins. 

Laura Cosoi, marturisiri emotionante despre mama sa

La inceputul acestui an, Laura Cosoi a anuntat ca urmeaza sa devina mama pentru a patra oara. Cu o luna inainte, actrita isi pierduse mama, care era bolnava de cativa ani. Laura Cosoi a povestit recent ca apucase sa ii spuna mamei sale ca este insarcinata, cu putin timp inainte ca ea sa se stinga. 

”Parintii lui Cosmin stiau de la inceput (n.r. sexul bebelusului), de cand am aflat noi, familiei i-am spus, mama nu a aflat. Mama stia ca astept un copil, ei i-am facut alta surpriza, pentru ca mi-am dat seama ca, probabil, nu va mai fi mult timp langa noi. I-am pregatit o surpriza, i-am facut un tort si i-am dus flori si i-am spus ca o sa fie bunica pentru a patra oara. A fost super emotionant. Cred ca la o luna dupa, a murit”, a povestit Laura Cosoi, pentru Ciao.ro.

Cum au reactionat parintii sotului ei

Laura Cosoi are o relatie speciala cu parintii sotului ei, care isi iubesc nespus nepoatele. Actrita a mai spus ca socrii ei s-au bucurat foarte mult cand au aflat ca vor fi bunici din nou.

“S-au bucurat enorm. Ei sunt oricum innebuiti dupa nepoate si chiar in momentul asta sunt cu ele acasa. Au venit sa le vada, nu mai suporta sa le vada doar in video si vin repede sa-si ia doza de nepoate. Au venit de la Targu Mures. In general cand vin stau cam o saptamana. Acum pleaca si la sora lui Cosmin in Franta sa vada celalalt nepotel, au si proiectele lor, au lucruri acolo, nu stau cu noi”, a mai spus viitoarea mamica, in acelasi interviu. 

FOTO: Facebook

 

Taguri Laura cosoi copil Laura cosoi mama

Articole recomandate

Citeste si despre