Laura Cosoi, dezvaluiri sfasietoare despre fiicele ei. De ce plang micutele noaptea

/ / Modificat: 2024-05-03
Laura Cosoi, dezvaluiri sfasietoare despre fiicele ei. De ce plang micutele noaptea

 

Laura Cosoi are o familie mare, fiind mama a trei fetite: Rita, Vera si Lara, iar acum se pregateste sa aduca pe lume al patrulea copil.

Cu toate ca a ales deja numele si stie sexul bebelusului, artista a decis sa-l dezvaluie abia dupa nastere. Insa, pe langa bucuria aducerii unui nou membru in familie, Laura a trecut si prin momente dificile, mai ales dupa pierderea mamei sale, care a avut loc la sfarsitul anului trecut, dupa ce in urma cu doi ani fusese diagnosticata cu o boala grava.

Pentru Laura si sora sa, durerea a fost amplificata de vestea trista, mai ales ca Laura aflase ca era insarcinata cu cel de-al patrulea copil. Cele trei fetite ale sale, Rita, Vera si Lara, erau extrem de atasate de bunica lor si au fost profund afectate de pierderea Ligiei Cosoi.

Laura a cautat sa le explice micutelor ca nu-si vor mai vedea bunica si sa ii ofere intelegerea necesara intr-un astfel de moment dificil. Din aceasta experienta, Laura a invatat multe lectii, in special despre puterea familiei si modul in care sa gestioneze pierderea si suferinta alaturi de copiii ei.

„Pur si simplu, am povestit, de-a lungul timpului, cam cum va fi, ce se va intampla, care este deznodamantul, in general, in viata si, punctual, in familia noastra. Nu am pus niciodata accent foarte mult pe discutii grele, dar copiii au inteles foarte repede despre ce este vorba si, in momentul asta, Rita, cel putin, este foarte conectata la acest subiect si foarte sensibila cand vine vorba despre Buni Li. Cred ca le este greu, pentru ca, uneori, mai plang noaptea dupa Buni Li…”, a declarat Laura Cosoi, pentru viva.ro.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Laura cosoi mama Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre