Laura Cosoi, mesaj sfasietor pe internet cu cateva zile inainte sa nasca al patrulea copil

/ / Modificat: 2024-07-25
Laura Cosoi, mesaj sfasietor pe internet cu cateva zile inainte sa nasca al patrulea copil

 

Laura Cosoi a intrat in linie dreapta cu pregatirile pentru nastere si asteapta, din clipa in clipa, sa aduca pe lume al patrulea copil. Cu cateva zile inainte de nastere insa, vedeta a fost coplesita de emotii si de dor. 

Gravida Laura Cosoi ii simte lipsa mamei sale

Laura Cosoi urmeaza sa aduca pe lume al patrulea copil al sau, insa cu un ochi rade si cu altul plange. Actrita si-a pierdut mama la finalul anului trecut, la scurt timp dupa ce aflase ca este insarcinata pentru a patra oara. Cu cateva zile inainte de a naste, actrita a publicat pe internet o fotografie in care apare alaturi de mama sa si a scris in dreptul ei: ”Mami, niciodata nu mi-ai lipsit atat de mult cum imi lipsesti acum...”. 

Mama vedetei s-a luptat mai multi ani cu o boala care, intr-un final, a rapus-o. Astfel, femeia nu a mai apucat sa isi cunoasca cel de-al patrulea nepot, lucru care a intristat-o foarte mult pe actrita. 

Laura Cosoi a povestit, in urma cu ceva timp, ca a simtit ca mama sa nu mai are mult timp si a apucat sa ii spuna ca asteapta al patrulea copil, cu putin timp inainte ca ea sa se stinga din viata. Mama vedetei a murit in preajma sarbatorilor de iarna, iar Laura a anuntat ca este insarcinata pe 2 ianuarie, in ziua in care a implinit 42 de ani. 

”Parintii lui Cosmin stiau de la inceput, de cand am aflat noi, familiei i-am spus, mama nu a aflat. Mama stia ca astept un copil, ei i-am facut alta surpriza, pentru ca mi-am dat seama ca, probabil, nu va mai fi mult timp langa noi. I-am pregatit o surpriza, i-am facut un tort si i-am dus flori si i-am spus ca o sa fie bunica pentru a patra oara. A fost super emotionant. Cred ca la o luna dupa, a murit”, a povestit Laura Cosoi intr-un interviu. 

 

 

Taguri Laura cosoi mama Laura cosoi copil

Articole recomandate

Citeste si despre