Laura Cosoi si-a botezat cea de-a patra fetita in Maramures, in stil traditional. Invitatii, serviti cu mancare la ceaun

/ / Modificat: 2024-09-02
Laura Cosoi si-a botezat cea de-a patra fetita in Maramures, in stil traditional. Invitatii, serviti cu mancare la ceaun

 

Ultima zi de vara a fost una cu totul speciala pentru Laura Cosoi si familia sa, care si-au botezat cea de-a patra fetita, Aida, pe 31 august, in Maramures. Evenimentul a inclus o ceremonie religioasa si o petrecere traditionala, marcand astfel un moment important in viata actritei si a celor dragi.

Nascuta la sfarsitul lunii iulie, Aida, mezina familiei, are un nume cu semnificatie profunda, ales de Laura dupa ce, acum doi ani, a visat ca aceasta fetita va deveni parte din viata lor.

„Este un copil predestinat, iar numele ei inseamna «dar», «reintalnire», «a ajuta», «fericire». Aida este «copilul dar», venita sa bucure si sa vindece”, a impartasit Laura pe retelele sociale.

Ceremonia de botez a avut loc intr-o biserica catolica, in prezenta familiei si a catorva prieteni apropiati. Laura, imbracata intr-o rochie alba, si-a tinut mereu in brate micuta, care a purtat o rochita alba delicata.

Surorile mai mari ale Aidei, Rita, Vera si Lara, au fost imbracate in rochii de culoare portocaliu pal, accesorizate cu coronite de flori naturale.

Botez traditional si petrecere in Maramures

Dupa slujba, invitatii s-au indreptat catre o petrecere organizata intr-o gradina, unde au avut parte de preparate traditionale maramuresene si muzica populara.

Evenimentul a fost gandit astfel incat sa celebreze traditiile locale, cu mancare gatita la ceaun si decoruri autentice, inclusiv flori naturale si mere proaspete pe mese. Invitatii au fost incantati de un tort special pentru Aida, decorat cu patru zane roz, care a fost taiat la miezul noptii.

Printre cei prezenti s-au numarat prietene apropiate ale Laurei, inclusiv Adela Popescu si sotul ei, Radu Valcan.

Laura Cosoi si viata de mama cu patru fetite

Laura Cosoi si sotul ei, Cosmin Curticapean, sunt parintii a patru fetite: Rita, nascuta in 2018, Vera, care a implinit 4 ani pe 15 august, Lara si, cea mai mica, Aida. Vedeta a impartasit ca dupa nastere a ales sa petreaca prima saptamana doar cu Aida, pentru a crea o legatura puternica si intima.

„Am stat doar noi trei, am reusit sa ne odihnim si sa ne conectam profund. Este o perioada speciala in care pot sa fiu cu Aida fara nicio presiune, sa ma bucur de fiecare moment si sa imi permit sa fiu vulnerabila in felul meu”, a marturisit Laura pe Instagram.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Laura cosoi copil Laura cosoi fetita Laura cosoi

Articole recomandate

Citeste si despre