Lisa Marie Presley a dezvaluit in cartea sa de memorii ca a tinut cadavrul fiului sau in casa timp de doua luni

/ / Modificat: 2024-10-14
Lisa Marie Presley a dezvaluit in cartea sa de memorii ca a tinut cadavrul fiului sau in casa timp de doua luni

O marturisire cutremuratoare a iesit la iveala recent, dezvaluind o decizie controversata luata de Lisa Marie Presley dupa moartea fiului sau, Benjamin. Conform unor surse, inclusiv din cartea autobiografica a Lisei, finalizata postum de fiica ei, Riley Keough, Lisa Marie a pastrat corpul neinsufletit al fiului ei in casa lor pentru doua luni, dupa ce acesta si-a luat viata. Tragedia a avut loc in august 2020, cand Benjamin Keough, in varsta de 27 de ani, s-a sinucis.

Lisa Marie a marturisit ca a recurs la aceasta decizie pentru ca nu exista o lege care sa o oblige sa ingroape imediat pe cineva, mai ales intr-o stare de profunda durere.

Corpul fiului ei a fost pastrat intr-o camera separat, la o temperatura de 13 grade Celsius, conservat pe gheata uscata, si aceasta a descris ca, desi unii ar fi fost ingroziti de prezenta unui cadavru, ea nu a simtit acelasi lucru.

Decizia de a scrie despre aceasta experienta devastatoare i-a oferit Lisei Marie un mod de a procesa pierderea imensa. Dupa moartea ei in 2023, la varsta de 54 de ani, Lisa a fost inmormantata langa Benjamin la Graceland, resedinta familiei Presley. Riley Keough, fiica Lisei, a dezvaluit ca si-a dorit ca prin aceasta carte sa ofere o imagine mai umanizata si complexa a mamei sale, reflectand lupta interioara si durerea de nedescris pe care aceasta a trait-o.

Sursa foto: people.com

Taguri Vedete Mama si fiu

Articole recomandate

Citeste si despre