Luca, fiul cel mare al lui Laurentiu Reghecampf s-a casatorit cu Asiana Peng! Primele imagini de la cununia civila

/ / Modificat: 2024-09-02
Luca, fiul cel mare al lui Laurentiu Reghecampf s-a casatorit cu Asiana Peng! Primele imagini de la cununia civila

 

Luca, fiul lui Laurentiu Reghecampf si al Marianei Pfieffer, s-a casatorit cu fosta gimnasta Asiana Peng. Cununia civila a avut loc sambata, 31 august, iar cei doi au dorit sa fie inconjurati doar de femilie si prieteni apropiati.

fiul-cel-mare-al-lui-laurentiu-reghecampf-s-a-casatorit

fiul-cel-mare-al-lui-laurentiu-reghecampf-s-a-casatorit

Tanarul in varsta de 23 de ani s-a casatorit cu aleasa inimii sale la doi ani dupa ce a cerut-o in casatorie. Laurentiu Reghecampf a fost alaturi de fiul sau in ziua cea mare si a publicat o fotografie emotionanta cu proaspetii casatoriti, pe Instagram. Acesta le-a urat celor doi „Casa de piatra”.

Cine este Asiana Peng, sotia lui Luca Reghecampf

Asiana Peng a facut parte din lotul olimpic al Romaniei si are 50 de medalii in palmares. A concurat la numeroase competitii nationale si internationale, a obtinut numeroase titluri la barna si la sol, fiind medaliata cu aur la ambele categorii. Un scandal cu antrenorii Octavian Belu si Mariana Bitang a impiedicat-o pe sa ajunga la Jocurile Olimpice. Retrasa din activitate, ea a absolvit Universitatea Romano-Americana si se ocupa de afaceri alaturi de Luca, potrivit as.ro.

Asiana Peng a devenit cunoscuta publicului larg in 2020, cand a participat la Survivor Romania, facand parte din echipa Faimosilor. Avea doar 19 ani la vremea respectiva si a fost cel mai tanar concurent din competitie.

  • Surse: viva.ro, as.ro
  • Foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Reghecampf Tineri casatoriti

Articole recomandate

Citeste si despre