Magda Palimariu are o metoda pentru a-si urmari fiul cat este la job: “Il vad pe camera”

/ / Modificat: 2024-10-15
Magda Palimariu are o metoda pentru a-si urmari fiul cat este la job: “Il vad pe camera”

Magda Palimariu s-a ocupat, timp de doi ani, de fiul pe care il are alaturi de Ionut Eriksen. Vedeta s-a dedicat cresterii lui Aksel si a locuit o perioada in Norvegia, unde sotul sau este stabilit. Totusi, aceasta s-a reintors alaturi de baietelul sau in Romania si a revenit la Pro TV. Chiar daca are parte de ajutorul unei bone, ea isi vede copilul in orice moment, tinand cont ca are camere de supraveghere acasa.

Magda Palimariu, detalii despre fiul sau

Magda Palimariu s-a bucurat enorm de revederea cu toti colegii sai. Totusi, ea are grija sa nu ii scape nimic atunci cand vine vorba despre Aksel, caci, desi are incredere in bona, vedeta se topeste de dorul copilului sau chiar si atunci cand este la job.

“Il vad pe camera, da. Nu pot, nu am cum. Si acum, in drum spre eveniment, am stat cu camera pornita doar asa ca sa ma uit la el, nu ca nu as avea incredere in doamna, dar imi place sa ma uit la el, in vedeam cum mananca. E totusi neobisnuit deocamdata, pentru mine sa plec de langa el, pentru ca 2 ani de zile am stat doar langa el si acum sunt cateva activitati pe care le face fara mine.

Am inceput programul mult mai lejer, au fost foarte intelegatori colegii cu mine si am inceput foarte usor, doar cu stirile de la ora 13.00, urmand ca de saptamana aceasta sa intru la cele de 17.00 si 19.00, asa ca voi fi mai mult plecata. Dar am vrut cumva sa fie treptata trecerea.”, a spus ea pentru Ciao.

De asemenea, prezentatoarea rubricii “Vremea” a punctat ca partenerul sau face naveta intre Norvegia si Romania:

“Isi ia rucsacul in spate in fiecare saptamana si e aici. Vine aproape in fiecare saptamana. Ajunge joia si pleaca lunea dimineata. E trei zile plecat. Am pus cartile pe masa si probabil ca va fi asa intr-un final, pentru ca eu acolo nu ma voi muta. Asta am discutat de la inceput.”

Sursa: ciao.ro

Sursa foto: TVMania

Taguri Supraveghere copil Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre