Mama lui Stephan Pelger s-a stins din viata, la un an dupa ce si-a ingropat fiul!

/ / Modificat: 2024-08-17
Mama lui Stephan Pelger s-a stins din viata, la un an dupa ce si-a ingropat fiul!

 

Mama lui Stephan Pelger a murit! Irmgard (Imma) Pelger s-a stins din viata pe 15 august, la 81 de ani, potrivit unui anunt facut de apropiatii familiei, pe retelele de socializare.

„Irmgard (Imma) Pelger, mama lui Stephan, s-a stins din viata pe 15 august. Tatal sau, mama sa si el sunt acum din nou impreuna”, este mesajul transmis pe Instagram, in urma cu putin timp.

Cu un an in urma, Imma Pelger isi ingropa fiul adoptiv. Stephan Pelger si-a pus capat zilelor la doar 44 de ani, dupa ce ani de zile s-a luptat cu depresia si anxietatea. Designerul a declarat ca se lupta cu depresia inca de la varsta de 10 ani, care s-a accentuat in ultimii 5 ani de viata, dupa ce a fost jefuit la Cannes si odata cu moartea tatalui sau, in 2019.

Stephan Pelger a fost adoptat la varsta de 1 an

Stephan Pelger nu si-a ascuns nicio clipa originile si povestea de viata. Acesta a declarat de nenumarate ori ca a fost adoptat la o varsta extrem de frageda, motiv pentru care a avut norocul unei copilarii fericite, lipsite de griji. Stephan Pelger a vorbit intotdeauna extrem de frumos despre parintii sai adoptivi, mai ales despre mama lui, despre care spunea ca este o femeie de o frumusete rapitoare, asemenea unui inger.

„Mama este un adevarat inger. S-a dedicat in proportie de 90% educatiei mele, impreuna cu bunica mea. Ea a fost considerata una dintre cele mai frumoase, daca nu chiar cea mai frumoasa femeie din Brasov mult timp(...) Inalta, patul lung, blonda cu ochii verzi.

Nici tata nu a fost un barbat mai prejos.(...) A curtat-o trei luni si dupa trei luni s-au indragostit nebuneste.(...) Au decis sa infieze doi copii, eu eram primul, dupa care trebuia sa mai urmeze un al doilea, fratior sau surioara dar devenisera foarte complicate adoptiile si atunci am ramas eu singur”, i-a povestit desginerul lui Mihai Ghita, in emisiunea „In Oglinda”. 

CITESTE SI: „M-am rugat sa-l ia, sa-i curme suferinta”. Mama lui Stephan Pelger, discurs dureros la slujba de comemorare a regretatului designer

Ce eforturi facea Stephan Pelger pentru a-si ajuta mama bolnava, in pandemie

Anul trecut, Iuliana Marciuc, jurnalista de la TVR 2, a vorbit despre relatia pe care o avea cu Stephan Pelger si despre eforturile pe care acesta le facea pentru a-si ajuta mama bolnava. Acesta a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a putea fi alaturi de Imma, care in timpul pandemiei de coronavirus a fost internata internata intr-o institutie medicala din Austria, primind din partea specialistilor in sanatate un diagnostic crunt.

„In 2021 a fost invitat la mine in emisiune. Mi-a placut sinceritatea lui, era un tip asumat. Era infiat de o familie de mare calitate. Am mai vorbit in pandemie, el facea multe eforturi sa o viziteze pe mama lui. Este in Austria si este bolnava.

Este un sfarsit tragic, de o cruzime formidabila. Sa alegi o astfel de moarte la 44 de ani inseamna rani foarte mari”, a declarat Iuliana Marciuc, in exclusivitate pentru Playtech Stiri.

 Foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre