Mama Sabrinei Voinea spune ca fiica ei este devastata dupa decizia TAS: S-a inchis in camera si plange

/ / Modificat: 2024-08-11
Mama Sabrinei Voinea spune ca fiica ei este devastata dupa decizia TAS: S-a inchis in camera si plange

 

Camelia Voinea si fiica ei, Sabrina, au fost profund dezamagite de decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv, care a rezolvat contestatiile legate de gimnastica. In timp ce Ana Maria Barbosu a fost recunoscuta oficial cu medalia de bronz, cazul Sabrinei Voinea nu a avut parte de acelasi rezultat favorabil.

Camelia Voinea a spus cu emotie, „Nu pot sa exprim in cuvinte ce simt, plang incontinuu”. Ea a descris impactul deciziei asupra sa si a fiicei sale, adaugand: „Nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat. Am fost coplesita cand am aflat vestea. Nici Sabrina, nici eu nu vrem sa mai auzim de gimnastica. Nu ne simtim bine; Sabrina s-a retras in camera si plange”.

Sabrina Voinea a contestat penalizarea primita pentru un presupus pas in afara covorului, dar, in ciuda eforturilor sale, Tribunalul nu i-a dat castig de cauza.

Decizia TAS a confirmat ca „Contestatia depusa de Jordan Chiles a fost efectuata dupa termenul de un minut stabilit de art. 8.5 din Regulamentul FIG, fiind considerata fara efect”.

Nadia Comaneci, gest superb pentru Sabrina Voinea

Imediat dupa acest verdict, Nadia Comaneci a intervenit la Antena 3 CNN, exprimandu-si sprijinul pentru Sabrina Voinea.

„Ma bucur foarte mult pentru Romania. Este o medalie mult asteptata dupa atatia ani. Nu am autoritatea de a decide cine a castigat ce, dar sunt fericita pentru toate cele trei gimnaste. Toate au muncit din greu si, avand in vedere importanta protejarii sanatatii mintale, cred ca este esential sa le sprijinim si sa le incurajam”, a spus Nadia.

Nadia Comaneci a anuntat ca ii va oferi Sabrinei medalia sa de bronz castigata la Montreal in 1976, subliniind, „Sabrina a realizat un exercitiu exceptional si merita aprecierea noastra. De asemenea, ii felicit pe toti participantii, inclusiv pe Jordan, pentru performantele lor. Aceste intamplari nu sunt din vina ei”.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mama Fiica

Articole recomandate

Citeste si despre