Marele regret al actritei Ileana Stana Ionescu. De ce nu a mai facut inca un copil

/ / Modificat: 2024-07-03
Marele regret al actritei Ileana Stana Ionescu. De ce nu a mai facut inca un copil

 

Lumea cinematografiei si a teatrului este in doliu, dupa moartea actritei Ileana Stana Ionescu. Artista s-a stins in spital, in urma unei lungi suferinte, iar cu putin timp inainte fusese vizitata de fiul sau. Atunci cand vorbea despre familie, actrita recunostea ca are un regret. 

Regretul actritei Ileana Stana Ionescu 

Ileana Stana Ionescu a murit pe 30 iunie, la varsta de 87 de ani, in urma unei lungi suferinte. Era internata in spital de mai mult timp si nu dadea semne sa isi mai revina. Actrita fusese vizitata cu putin timp inainte de a se stinge de fiul ei, Andrei, care este stabilit in America. 

Doamna teatrului romanesc a trait o poveste de dragoste indelungata cu sotul ei si au avut un sigur fiu, care s-a mutat de multi ani peste Ocean. In interviurile acordate de-a lungul timpului, Ileana Stana Ionescu recunostea ca ii pare rau ca nu a mai facut inca un copil. Decizia de a nu mai deveni mama a doua oara a luat-o pentru a nu face pauza prea mare de la cariera, dupa cum spunea chiar ea. 

”Eram mereu ocupata la teatru si ma gandeam ca o pauza ca sa aduci pe lume un copil nu e prielnica. Si-acum imi pare foarte rau... Cand era mic, fiul meu, Andrei, imi spunea mereu: 'As vrea si eu sa am un frate mai mare. Sau macar unul geaman'. Oricum, bilantul e pe plus. Le doresc si colegilor mai tineri sa aiba parte de tot ce am avut eu. Am lucrat cu mari actori, cu regizori de marca, am mers in toata lumea cu teatrul... Iar combinatia dintre viata personala si cea profesionala a fost si ea una extrem de benefica”, a spus marea actrita, la un moment dat. 

Fiul ei a vizitat-o de curand 

Vaduvul actritei, Andrei Ionescu, care poarta acelasi nume ca fiul lor, a declarant ca baiatul fusese in tara cu cateva zile inainte ca artista sa se stinga din viata. Fiul ei a vizitat-o la spital, insa Ileana Stana Ionescu nu l-a mai recunoscut, starea ei fiind din ce in ce mai rea. La scurt timp dupa plecarea lui, actrita s-a stins din viata. 

Acum, tanarul este asteptat sa se intoarca din nou din America, pentru a participa la inmormantarea mamei sale. Regretata artista si-a exprimat, inca din timpul vietii, dorinta de a fi incinerata. Inmormantarea va avea loc la Cimitirul Bellu din Capitala. 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Regret Actrita

Articole recomandate

Citeste si despre