Meghan Markle, dezvaluiri cutremuratoare. A vrut sa se sinucida in timp ce era insarcinata

/ / Modificat: 2024-08-09
Meghan Markle, dezvaluiri cutremuratoare. A vrut sa se sinucida in timp ce era insarcinata

 

Meghan Markle a facut dezvaluiri cutremuratoare despre una dintre cele mai grele perioade din viata ei, marturisind ca a avut ganduri suicidale in timp ce era insarcinata.

Intr-o discutie sincera, sotia Printului Harry a vorbit despre momentele intunecate prin care a trecut in timp ce locuia la Palat, unde s-a simtit coplesita de depresie.

Meghan Markle, viata dificila in familia regala 

Intr-un interviu acordat in 2021 pentru Oprah Winfrey, Meghan a recunoscut ca viata in Familia Regala a fost extrem de dificila, mai ales din cauza tensiunilor cu rudele sotului sau. Relatiile dificile, inclusiv conflictele cu Kate Middleton inainte de nunta, au contribuit la starea ei de atunci. Meghan a mentionat ca, in timpul sarcinii cu Archie, a simtit o presiune enorma si a fost macinata de ganduri negre.

Intr-o conversatie recenta cu Jane Pauley de la CBS Sunday Morning, difuzata la inceputul lunii august, Meghan a explicat motivele care au determinat-o sa vorbeasca public despre experientele ei. 

„Cand treci prin suferinta sau trauma, cred ca o parte a procesului de vindecare este sa fii deschis in legatura cu ceea ce ai trait... Nu as vrea ca nimeni altcineva sa ajunga sa simta ceea ce am simtit eu. Si nu mi-as dori niciodata ca cineva sa nu fie crezut”, a spus Ducesa de Sussex.

Meghan a subliniat ca nu conteaza daca va fi criticata pentru ca si-a impartasit povestea, atat timp cat aceasta ar putea ajuta pe cineva aflat intr-o situatie similara. Ea a afirmat ca merita sa-si asume riscul de a vorbi despre aceste lucruri, chiar daca initial i-a fost dificil sa se deschida, inclusiv fata de Harry.

„Daca povestea mea poate ajuta pe cineva sa realizeze ca aparentele pot insela, atunci este un sacrificiu care merita. Sunt pregatita sa primesc critici pentru asta”, a adaugat Meghan.

In urma interviului recent, limbajul corporal al lui Meghan a fost analizat de expertul Judi James. Ea a observat ca, in timp ce Meghan vorbea despre gandurile suicidale, a facut cateva gesturi care au tradat tensiunea interioara, cum ar fi jucatul cu parul si un zambet fortat.

Mana ei sprijinita pe piciorul lui Harry si frecarea degetelor indicau nevoia de sustinere si anxietatea pe care o simtea in acel moment, a explicat expertul pentru Mirror.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Depresie Sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre