Mesajul Andreei Balan pentru cei care critica diferenta de varsta dintre ea si Victor Cornea

/ / Modificat: 2024-08-01
Mesajul Andreei Balan pentru cei care critica diferenta de varsta dintre ea si Victor Cornea

Intre Andreea Balan si Victor Cornea este o diferenta de varsta de 10 ani, insa cei doi nu simt deloc acest lucru, ba chiar relatia lor functioneaza perfect! Cantareata a venit cu un mesaj pentru toti cei care au avut ceva de spus cu privire la acest aspect.


„Eu intotdeauna am vizualizat ca o sa fiu cu un barbat mai tanar. Eu nu ma simt de varsta pe care o am in buletin. Mi se pare ca nici nu arat si n-am nicio legatura cu varsta mea. Eu sunt foarte copilaroasa. Sunt impartita. Am partea asta matura, dar emotional sunt pe la 20 de ani. Noi atragem in functie de vibratia noastra si de energia pe care o emitem. Daca energia mea este foarte tanara si fresh, normal ca am atras un partener mai tanar”, a spus ea pentru Unica.ro.

 

Diferenta de varsta ii ajuta

De asemenea, frumoasa artista a punctat ca este frumos sa ai o relatie cu un barbat mai tanar din mai multe puncte de vedere:

„Cei care comenteaza, evident habar nu au si judeca din exterior. Avem empatie pentru nefericirea lor si ii lasam sa judece mai departe. Eu imi vad de fericirea mea intre timp. E super misto sa fii cu un barbat mai tanar, din multe puncte de vedere”, a mai spus Andreea Balan.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan Relatie cuplu

Articole recomandate

Citeste si despre