Mihai Morar, detalii despre viata de familie. Ce spune despre fiicele lui: „Ma mai imprumuta si pe mine”

/ / Modificat: 2024-04-24
Mihai Morar, detalii despre viata de familie. Ce spune despre fiicele lui: „Ma mai imprumuta si pe mine”

 

Mihai Morar, cunoscutul prezentator TV, este tatal a trei fete: Mara si Cezara, care au aproape de 16 ani, si Roua, in varsta de 4 ani. 

Intr-un interviu recent, Morar a dezvaluit detalii surprinzatoare din viata sa de familie. A vorbit despre fiicele gemene, care se apropie de varsta majoratului. In ciuda provocarilor intalnite in a face fata schimbarilor specifice tinerei generatii, el incearca sa pastreze echilibrul si controlul in familie. 

Mihai Morar a mentionat ca gemenele au primit telefoane mobile abia la varsta de 11 ani si ca nu au conturi pe retelele de socializare, aspecte care reflecta atentia acordata de parinti in gestionarea influentei mediului online asupra copiilor lor.

„E adolescenta in toata regula. E complicata, dar este faina. E foarte fain ca pot sa vad si eu ceea ce vedea mama cand eram eu acasa. Am fost un adolescent mult mai complicat, mai rebel decat sunt fetele mele. Insa ce am inteles este ca in anii astia ca ii lasi tu sau nu ii lasi tu, ei au nevoie de independenta si au impresia ca sunt independenti. Si trebuie sa ii lasi daca se inchid in camera cateva ore, sa le respecti intimitatea asta, pentru ca asa se dezvolta orice individ, incercand sa fie independent”, spune Mihai Morar, potrivit playtech.ro.

„Fetele mele au o alta relatie cu banii. Noi, pentru ca nu aveam cand eram mici, in sensul nu ca eram saraci, dar atunci nu prea avea nimeni si noi evident ca ne-am dorit si din alea si din alea si haine, si masini, generatia asta nu e asa. E mai putin dependenta de bani si sigur ca am avut discutii despre bani. Sa stii ca le-am observat si cand intru in magazine, mai degraba eu sunt cel care cheltuiesc mai mult decat ele, chiar daca sunt fete, sunt foarte atente si la suma, plus ca ele amandoua au bursa. Si ma mai imprumuta si pe mine din cand in cand atunci cand nu am bani la mine. Eu sunt mai aerian asa, uit sa am bani la mine si se mai intampla sa le cer lor cand mai vine un curier cu ceva. Au o relatie foarte ok, au mult bun simt”, a mai spus Mihai Morar.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Viata de parinte Vedete copii Mihai morar

Articole recomandate

Citeste si despre