Mihai Nesu ii ia apararea fostei sotii: "Vreau sa stie lumea ca nu s-a intamplat asa cum s-a scris"

/ / Modificat: 2024-05-13
Mihai Nesu ii ia apararea fostei sotii:

 

Mihai Nesu a facut recent dezvaluiri surprinzatoare despre divortul de sotia sa Maria, dupa ce ani la rand s-a speculat ca aceasta l-ar fi parasit imediat ce a ramas paralizat dupa accidentul pe care l-a suferit in 2011, la un antrenament. 

Vizibil afectat de tot ceea ce s-a scris despre viata sa persoanla, Mihai Nesu a marturisit ca el a fost cel care a cerut divortul pentru ca nu isi dorea sa fie o povara pentru sotia lui. 

Fostul fotbalist i-a luat apararea fostei sale sotii si a marturisit ca s-au scris multe neadevaruri despre Maria. 

„De fapt, realitatea este ca eu am hotarat sa divortez de ea pe caz de boala. A fost decizia mea. Oamenii au blamat-o foarte mult, pentru ca oamenii nu pot intelege (…) Mi-am dat seama ca a fost un soc foarte mare si pentru ea (…) Ei nu i-a placut niciodata sa apara la televizor si majoritatea lucrurilor au fost exagerate. A fost alaturi de mine si la spital. Vreau sa stie lumea ca nu s-a intamplat asa cum s-a scris”, a declarat Mihai Nesu la Star Matinal.

Dupa accidentarea suferita, viata lui Mihai Nesu s-a schimbat radical. El a marturisit ca si-a schimbat total prioritatile. 

„Inainte de accident, eram un baiat dornic sa devin un fotbalist cat mai bun. Nu era nimic gresit. Singurul repros, singura parere de rau, este faptul ca nu am cautat ca acum apropierea de Dumnezeu, sa cauti dimineata sa ai grija de Dumnezeu, de suflet (…) Inainte era un Mihai cum era el, dornic de cariera, sa fie un fotbalist cat mai bun sa aiba o viata frumoasa. Am o echipa foarte mare si oameni foarte multi in jurul meu (…)

Sora mea are grija de mine acasa, directoarea fundatiei, asistentul meu personal, asistentele mele care au fost zece ani alaturi de mine. Ele sunt persoanele pe care le vad zilnic, ei sunt familia mea, dar foarte multa lume este alaturi de mine si le sunt recunoscator”, a mai declarat Mihai Nesu in cadrul interviului emotionant.

Taguri Paralizie Sotie

Articole recomandate

Citeste si despre