Miliardarul Elon Musk, tata pentru a 12-a oara, la aproape 53 de ani

/ / Modificat: 2024-06-25
Miliardarul Elon Musk, tata pentru a 12-a oara, la aproape 53 de ani

 

Elon Musk, fondatorul companiei Tesla, a devenit tata din nou. Partenera miliardarului a nascut al treilea copil al lor, respectiv al 12-lea pe care il are afaceristul. Musk inca nu a dezvaluit numele si sexul bebelusului. 

Elon Musk a devenit tata pentru a 12-a oara

Cu cateva zile inainte de a implini 53 de ani, Elon Musk a luat prin surprindere pe toata lumea, cu vestea ca a devenit tata din nou. Miliardarul american are nu mai putin de 12 copii, ultimii trei fiind facuti alaturi de actuala partenera. Copilul a venit pe lume la inceputul anului, insa vestea s-a aflat abia acum. Musk are trei copii alaturi de Shivon Zilis, directoarea Neuralink, care i-a mai daruit doi copii in trecut. 

Atat Musk, cat si partenera sa au ales sa fie discreti in privinta faptului ca au devenit din nou parinti. Intr-o discutie cu jurnalistii americani de la Page Six, Elon Musk a recunoscut ca a devenit din nou tata si a specificat ca nu a ascuns acest lucru, iar familia si prietenii au fost la curent cu nasterea bebelusului.

”In ceea ce priveste 'in secret', acesta este, de asemenea, fals. Toti prietenii si familia noastra stiu. Faptul ca nu am emis un comunicat de presa despre asta nu inseamna ca e secret”, a declarant fondatorul Tesla, pentru publicatia Page Six. 

A pierdut un copil in urma cu mai bine de 20 de ani 

In anul 2002, Elon Musk a devenit tata pentru prima data. Din pacate, bebelusul a murit la doar 10 saptamani. Apoi, miliardarul si sotia sa, Justine Wilson, au devenit parinti de gemeni. In 2006, Musk si sotia sa au devenit parinti de tripleti, sarcina fiind obtinuta prin inseminare in vitro. 

Dupa ce a divortat, fondatorul Tesla a inceput o relatie cu cantareata canadiana Grimes, care i-a daruit inca trei copii. In 2021, Musk a devenit tata de gemeni, alaturi de Shivon Zilis, iar acum fondatorul Tesla a devenit tata pentru a 12-a oara. 

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Tatici celebri Copii Tata copii

Articole recomandate

Citeste si despre