Mirabela Dauer si-a schimbat religia. Care este motivul

/ / Modificat: 2024-08-02
Mirabela Dauer si-a schimbat religia. Care este motivul

Mirabela Dauer este de origine evreiasca, insa a preferat sa se converteasca la ortodoxism. In trecut, vedeta si-a dorit sa imbrace haina de maicuta, urmand calea credintei, insa a fost sfatuita sa se gandeasca mai bine inainte de a lua aceasta decizie. 

Ulterior, ea a ales muzica, construindu-si o cariera in acest domeniu. Evreica la origine, Mirabela Dauer s-a botezat in 1996 in religia crestin ortodoxa. Pe atunci, ea avea 49 de ani.

 

„Eu sunt evreica, dupa parintii mei. Eu sunt la o varsta, dar vine o vreme in viata ta cand trebuie sa fii ingropat. Aici, in Romania, eu nu mai am pe nimeni. Tu vezi asa ca prietenii mei m-ar pune intr-un cosciug si m-ar duce in Israel sa ma ingroape? Eu acolo am sora, am nepoti, am familie. N-are cine sa ma duca acolo. Cine ma ingroapa pe mine aici? Toti prietenii mei sunt ortodocsi.

Nu doar de asta m-am ortodoxit. Eu ma duc in biserica de cand ma stiu eu. Voiam sa fac semnul crucii. De mica am fost inteleapta si nu am facut lucruri rele si nu imi faceam cruce, dar acum pot. Imi doream sa imi fac semnul crucii. Familia mea care este in Israel este foarte inteleapta. Nici sora mea, nici nepoata mea, nimeni nu s-a suparat. M-am unit cu acelasi Dumnezeu. M-am ortodoxit“, a spus Mirabela Dauer, in emisiunea „Vorbeste lumea“, potrivit Adevarul.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Schimbare Religie copii Motive

Articole recomandate

Citeste si despre