Mircea Radu, despre aparitia Biancai Dragusanu in emisiunea Din Dragoste. De ce a ales-o pe atunci si ce poze a trimis vedeta

/ / Modificat: 2024-09-11
Mircea Radu, despre aparitia Biancai Dragusanu in emisiunea Din Dragoste. De ce a ales-o pe atunci si ce poze a trimis vedeta

Bianca Dragusanu este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbizul romanesc la momentul actual, insa aceasta si-a facut debutul la emisiunea Din Dragoste. Pe atunci, ea trecea printr-o dezamagire in iubire cu un tanar pe nume Mihai. Mircea Radu a explicat de ce a ales-o pe aceasta sa apara pe micile ecrane.

 

Mircea Radu, detalii despre Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu aparea pe micile ecrane in 1999, pe cand avea doar 16 ani si isi dorea sa il recucereasca pe primul sau iubit. Desi multi au criticat imaginea pe care o avea in trecut, Mircea Radu a explicat ca a ales-o pe aceasta dupa poza, nu dupa poveste.

 

„Mie Bianca nu mi s-a parut grasa. Au trecut 17 ani de atunci. I-am ales cazul nu pentru povestea de dragoste dintre ea si Mihai, ci dupa fotografie. Ea a trimis un plic cu o scrisoare in care isi spunea povestea si o poza cu ea intr-o fusta scurta. Nu numai mie mi s-a parut interesanta. Eu m-am opus, le-am spus baietilor daca merita sa mergem in Petrosani dupa ea. Ei au zis da. Degeaba spune lumea ca era urata, nu e asa. Era foarte inalta, avea un picior frumos, era ok. De unde si pana unde sa cred ca va fi celebra?”, a spus el pentru Apropo TV, potrivit Viva!.

Mai mult, Mircea Radu a punctat ca Bianca Dragusanu o sa ramana, pentru el, un caz de la emisiunea Din Dragoste, considerand ca nu exista vedete in Romania:

“Pentru mine, Bianca a fost si va ramane un caz pentru ‘Din dragoste’ si doar atat. Eu nu cred ca exista vedete in Romania. Daca ar fi asa, trebuie sa aiba ispravi profesionale si bani, altfel nu esti vedeta. Eu am castigat foarte bine pentru ca emisiunea mea nu a fost batuta niciodata timp de 9 ani.”


Sursa foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Bianca dragusanu

Articole recomandate

Citeste si despre