Mircea Solcanu, dezvaluiri sfasietoare despre moartea mamei sale: "Ea nu a dorit sa faca chimioterapie"

/ / Modificat: 2024-06-19
Mircea Solcanu, dezvaluiri sfasietoare despre moartea mamei sale:

 

Dupa ce s-a retras din televiziune, Mircea Solcanu a trecut prin mai multe drame. Fostul prezentator TV si-a pierdut mama si a ramas singur.

Mama sa a fost diagnosticata cu cancer, iar el s-a mutat la Constanta pentru a avea grija de ea. Ultimele luni petrecute impreuna au fost extrem de dificile si marcate de suferinta.

Mircea Solcanu, cunoscut pentru rolul sau de prezentator al emisiunii "Povestiri adevarate" de la Acasa TV, a primit in 2012 un diagnostic grav: o tumoare pe creier.

Acest diagnostic l-a determinat sa se retraga din lumina reflectoarelor, iar in urma unei operatii, si-a pierdut auzul la urechea dreapta.

Un alt moment dificil a venit cu doi ani in urma, cand mama sa a fost diagnosticata cu cancer, iar el a aflat ca tumoarea sa cerebrala a recidivat.

"Da, acum doi ani. (Nr. Si-a pierdut mama). S-a imbolnavit la un moment dat, noi traiam fiecare din pensia lui, nu ne-am permis multe lucruri, adica aceste tratamente si la un moment dat ea nu a dorit sa faca chimioterapie, i s-a parut foarte rau si in momentul in care nu faci chimioterapie, cealalta alternativa este….

Am inceput aceasta aventura impreuna cu ea pe 15 septembrie 2021 si stiu exact data pentru ca trebuia sa mergem undeva unde sa ne interesam sa faca radioterapie", a marturisit fostul prezentator TV in podcastul lui Catalin Maruta.

Taguri Mondenitati

Articole recomandate

Citeste si despre