Mirela Retegan, dezvaluire neasteptata! Care este conditia impusa pentru a face parte din Gasca Zurli

/ / Modificat: 2024-06-20
Mirela Retegan, dezvaluire neasteptata! Care este conditia impusa pentru a face parte din Gasca Zurli

 

Mirela Retegan, fondatoarea trupei Gasca Zurli, a facut noi declaratii dupa ce cativa membri importanti ai echipei si-au dat demisia acum cateva luni. 

In urma speculatiilor legate de demisiile in lant si a acuzatiilor aduse la adresa sa, Mirela Retegan a decis sa vorbeasca public.

Intr-un interviu recent, a povestit ca, pe parcursul anilor in care a condus proiectul indragit de copii, numeroase persoane au venit si au plecat din viata ei. Mirela Retegan a subliniat conditia esentiala pe care o impune celor care doresc sa faca parte din Gasca Zurli.

„In ultimii 17 ani, peste 200 de oameni au venit si au plecat de la Zurli. In tot acest timp, Zurli a fost, ca in orice teatru-oamenii vin si pleaca. Iar eu, cand se angajeaza un om la Zurli, il rog un singur lucru.

Cand simti ca nu iti mai aduce bucurie si ca nu e pentru tine un motiv de evolutie, te rog gaseste in alta parte ceva care sa te faca fericit. Asta e conditia principala cand te angajezi la Zurli, sa ramai acolo atat timp cat esti fericit. Eu raman la Zurli cu toti oamenii care doresc”, a declarat Mirela Retegan, potrivit viva.ro.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gasca zurli

Articole recomandate

Citeste si despre