Motivul pentru care Anca Dumitra a nascut prin cezariana. Ce nume a ales pentru fiul ei

/ / Modificat: 2024-09-28
Motivul pentru care Anca Dumitra a nascut prin cezariana. Ce nume a ales pentru fiul ei

 

In urma cu putin timp, actrita Anca Dumitra a deveni mama pentru prima data. Cea care o interpreteaza pe Geanina in serialul Las Fierbinti a adus pe lume un baietel, dar a preferat sa nu dea vestea imediat, ci sa se bucure in familie de noul membru. 

Dupa ce a ajuns cu bebelusul acasa, proaspata mamica a dat un interviu in care a vorbit despre nastere si a dezvaluit si numele pe care i l-a dat baietelului ei. Micutul se numeste Levi Nicholas si a venit pe lume prin cezariana. Actrita a intrat in direct La Maruta si a marturisit ca isi dorea sa nasca natural, insa undele schimbari aparute in ultimele zile de sarcina au determinat-o sa faca cezariana pana la urma. 

Ce nume a ales Anca Dumitra pentru bebelus

”E foarte frumos, foarte emotionant. Sunt un pic coplesita de emotii, dar totul este bine, a decurs foarte bine. Maine facem o saptamana si sunt cea mai fericita. Am un baietel de nota 10. Am nascut prin cezariana. Eu imi doream natural, dar in ultimele zile situatia se poate schimba, insa a fost totul foarte bine, copilul e bine, eu sunt bine.

Am ajuns acasa de cateva zile. Incercam sa ne obisnuim, sa ne facem un program. Vedem cum evoluam, suntem in plina acomodare, in plina invatare. Sa dea Dumnezeu sa mearga totul foarte bine de aici incolo, cum a mers si pana acum. Il cheama Levi Nicolas. Toata lumea ma intreaba daca are ochii mei. E tare dragalas. Ieri mi-a si zambit.

Eu nu credeam ca poti sa fii asa indragostit si sa iubesti in felul asta. Toate mamicile, toti parintii stiu, dar experimentez deja intreaga poveste si este minunata. Sunt binecuvantata!”, a povestit proaspata mamica, in cadrul emisiunii La Maruta. 

Anca Dumitra s-a casatorit anul trecut cu iubitul ei, Manfred Spendier, un om de afaceri de origine austriaca. 

FOTO: Instagram

 

Taguri Vedete copii Cezariana Nume bebelusi

Articole recomandate

Citeste si despre