Motivul pentru care Carmina nu a participat la nunta tatalui ei, Liviu Varciu, cu Anda Calin

/ / Modificat: 2024-08-29
Motivul pentru care Carmina nu a participat la nunta tatalui ei, Liviu Varciu, cu Anda Calin

 

Liviu Varciu si mama copiilor sai cei mici au facut pasul cel mare in weekend. Artistul si Anda Calin s-au casatorit si au devenit, oficial, o familie. Evenimentul a fost unul restrans, insa marea absenta a fost chiar fiica cea mare a artistului, Carmina. 

Tanara de 22 de ani este fata lui Liviu Varciu din relatia cu Ami Teiceanu, iar in prezent este implicata in mai multe proiecte. Carmina are propriul business, dar activeaza si in lumea online-ului, avand o multime de campanii si proiecte. In ziua in care tatal ei s-a casatorit cu Anda Calin, Carmina nu a putut fi prezenta, avand deja alte activitati programate. A vorbit insa cu Liviu Varciu si i-a explicat situatia, iar el a inteles.

“Sunt foarte prinsa cu foarte multe filmari si campanii pe care trebuie sa le fac si trebuie sa ma impart cu timpul. Acum fix filmez. Am ceva proiecte cu anumite branduri si acum la sfarsit de luna trebuie sa fiu la Nostalgia, la un eveniment care e in parteneriat cu ei, si am foarte multe proiecte pe tema asta si trebuie sa le termin. Stiam de cununia civila a tatalui meu. Eu nu am reusit sa ajung, pentru ca sunt full. A fost ceva restrans. A inteles ca nu am cum sa ajung. Ma duc la nunta. La petrecere merg, vreau sa fiu langa el”, a declarat, pentru CIAO.RO, Carmina Varciu.

Carmina locuieste la Arad

Fiica cea mare a lui Liviu Varciu a venit in Bucuresti in urma cu cativa ani, pentru facultate, insa nu s-a adaptat in Capitala, astfel ca s-a mutat inapoi la Arad, orasul ei natal. A deschis o afacere cu lumanari, care merge foarte bine, si este si influencera. 

”Locuiesc in Arad. Pur si simplu, nu stiu, nicaieri nu e ca acasa. Asta nu inseamna ca am renuntat la Bucuresti. Mai vin, dar nu ma vad stabilita acolo, cel putin acum. Pe viitor, nu am de unde sa stiu, dar momentan mie imi e foarte bine asa. Cred ca s-a facut deja un an de cand am venit de la Bucuresti”, a mai spus Carmina Varciu, pentru aceeasi sursa. 

FOTO: Facebook

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Liviu Varciu

Articole recomandate

Citeste si despre