Motivul pentru care Cristina Spatar inca se judeca cu fostul sot: ”Eu, ca mama, trebuie sa fac absolut orice pentru ei”

/ / Modificat: 2024-06-26
Motivul pentru care Cristina Spatar inca se judeca cu fostul sot: ”Eu, ca mama, trebuie sa fac absolut orice pentru ei”

 

Chiar daca si-a gasit fericirea alaturi de omul de afaceri Vicentiu Mocanu dupa divort, Cristina Spatar inca nu este impacata, ca mama. Artista continua sa se lupte cu fostul sot in instanta, pentru drepturile copiilor ei. 

Cristina Spatar se judeca cu fostul sot

Au trecut cativa ani buni de cand Cristina Spatar si Alin Ionescu, tatal copiilor ei, au divortat, insa cei doi inca mai au lucruri de impartit. Cantareata si-a dat in judecata fostul sot, pentru pensia alimentara. Cristina Spatar sustine ca Alin Ionescu nu le-a mai platit acest drept copiilor pe care ii au impreuna, astfel ca a fost nevoie sa il dea in judecata, pentru a obtine banii care li se cuvin minorilor. 

”Nu sunt drepturile mele. Sunt drepturile copiilor. Ne judecam, ca sa zic asa. Sincer, inca lupt pentru treaba asta, pentru ca ei isi doresc. Din punctul meu de vedere, cred ca eu, ca mama, trebuie sa fac absolut orice pentru ei”, a spus Cristina Spatar, pentru viva.ro

Cum se inteleg copiii cu sotul artistei 

Vedeta nu a facut un secret din faptul ca relatia dintre copii si tatal lor biologic s-a racit in ultimul timp. In schimb, Aida si Albert au o legatura stransa cu tatal lor vitreg. Cei doi copii ai cantaretei se inteleg foarte bine cu Vicentiu Mocanu, actualul sot al mamei lor. 

”Se inteleg foarte bine (n.r. cu Vicentiu Mocanu). Acum Albert are examen, pentru ca e clasa a opta, si au stat de vorba. Cred ca o sa se indrepte catre informatica. Intotdeauna ne-a sustinut, are un sfat pentru toata lumea. 

Nu prea se mai intalnesc (n.r. cu tatal lor biologic). Nu isi doresc, sunt ocupati. Albert cu examenele, Aida la fel, cu scoala. Cred ca o sa ia premiul intai. Aida e top”, a mai declarat artista, pentru sursa mentionata. 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Pensie alimentara

Articole recomandate

Citeste si despre