Nicole Cherry, despre cum vede nunta cu Florin Popa: “In afara tarii”

/ / Modificat: 2024-06-05
Nicole Cherry, despre cum vede nunta cu Florin Popa: “In afara tarii”

 

Nicole Cherry s-a casatorit cu partenerul sau, Florin Popa, in fata ofiterului starii civile in ziua in care si-a botezat si fetita. Vedeta, in varsta de 25 de ani, si sotul ei, in varsta de 33 de ani, formeaza un cuplu inca din 2018 si au reusit sa isi construiasca o familie frumoasa alaturi de mica lor printesa, Anastasia. 

Nicole Cherry, despre nunta religioasa

Nicole Cherry a dezvaluit se gandeste la nunta religioasa pe care o sa o aiba alaturi de Florin Popa, insa aceasta nu reprezinta, momentan, o prioritate. Vedeta vrea sa se bucure de un eveniment special, care sa o faca fericita. 

„Ne gandim (la nunta – n.red.), dar momentan nu este o prioritate. Am investit in backline si in tot ce inseamna proiecte speciale si nu ne dorim o nunta mica. Ne dorim sa avem o nunta care sa ne faca fericiti asa cum ne-am imaginat.”, a spus Nicole Cherry, la Fresh by Unica.

Unde vrea sa isi uneasca destinul cu partenerul sau

De asemenea, cantareata a punctat ca luna iunie i se pare perfecta pentru un astfel de eveniment, iar nunta o sa aiba loc, cel mai probabil, in anul 2025. Chiar daca isi doreste ca respectiva ceremonie sa aiba loc in afara tarii, aceasta spera ca toti apropiatii sa ii fie alaturi, astfel ca inca se gandeste la locatie. 

„Mi se pare perfecta luna iunie. Ne dorim mult in 2025. Cinci este cifra noastra, sa zicem. Sa fie ceva cu 5, c-o fi luna, anul, mai vedem. Ca si locatie imi doresc foarte mult in afara tarii. Nu stim daca vom reusi. Avem o familie numeroasa si ne dorim ca toate persoanele importante din viata noastra sa fie prezente. Ne mai gandim”, a mai povestit artista.

Cum se intelege cu sotul ei

Cat despre cum se intelege cu sotul ei si care este atmosfera la ea acasa, Nicole Cherry a punctat ca Florin Popa este calm, calitate pe care o apreciaza cel mai mult atunci cand vine vorba despre viata de cuplu. 

„Este extrem de calm. Cred ca asta am apreciat cel mai mult la el. Cred ca asta ne-a si tinut in viata pana acum. (rade) Eu sunt o persoana exploziva, recunosc, ma enervez destul de repede, dar ma si sting la fel de repede. In schimb el ma tolereaza in toate starile mele posibile. Dar si eu il inteleg pe el”, a mai spus Nicole.

 

 

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Nunta

Articole recomandate

Citeste si despre