Oana Ionita, victorie importanta in procesul de divort. Ce a obtinut in instanta, dupa 6 luni

/ / Modificat: 2024-05-27
Oana Ionita, victorie importanta in procesul de divort. Ce a obtinut in instanta, dupa 6 luni

 

Fosta dansatoare Oana Ionita traverseaza o perioada dificila, de aproximativ un an de zile. Aceasta a divortat de sotul ei, Florin Butnaru, iar fiul lor a ramas in grija tatalui. Acum, Oana a obtinut un program pentru a putea petrece timp cu fiul ei. 

Oana Ionita a obtinut in instanta program de vizita

In ultimul an, Oana Ionita a suferit foarte mult din cauza ca fostul sot a tinut-o la distanta de fiul lor. Fosta Bebelusa de la ”Cronica Carcotasilor” a aparut in diverse ocazii la televizor si a vorbit, cu ochii in lacrimi, despre cat de dificil este ca nu poate avea o relatie cu fiul ei. Acum, fosta dansatoare a obtinut o victorie importanta, dupa ce instanta a stabilit un program dupa care isi poate vizita fiul. 

In urma cu 6 luni, fosta dansatoare a depus o ordonanta prezidentiala, pentru a avea un program de vizita. Astfel, Oana Ionita isi poate vedea baietelul de doua sau de patru ori pe saptamana, dupa ce acesta a ramas in grija fostului sot. Ea este optimista ca poate obtine si custodia fiului ei, Maxim, doar ca procesul este unul de durata. 

”S-a finalizat o parte din proces, adica cel pe ordonanta prezidentiala pe care am depus-o! Dupa 6 luni, adica foarte tarziu, s-a finalizat cu un program de vizita pe care pot sa il am cu Maxim! Cu procesul pe care l-am inceput in luna septembrie suntem abia la partea administrativa, dupa 8 luni de cand a inceput procesul pentru stabilirea domiciliului si a unor relatii mai clare!

Eu, in primul rand, imi doresc stabilirea domiciliului lui Maxim la mine. Atunci, lucrul acesta dureaza foarte mult! Nu stiu cat! Pana acum nici nu ne-am intalnit in instanta si au trecut 8 luni de cand am depus actele. Sper sa fie cat mai repede, dar se taraganeaza din partea partii adverse”, a declarat recent Oana Ionita, pentru EGO.ro

Spera ca relatia cu fiul ei sa se imbunatateasca

Oana Ionita a mai spus ca face progrese in ceea ce priveste relatia cu fiul ei. Daca in urma cu cateva luni comunicarea era precara, iar baiatul o respingea, acum reusesc sa comunice mai bine, insa tot mai au de recuperat in ceea ce priveste relatia mama-fiu. 

”Nu il vad! Dar acum suntem bine, avem o relatie mult mai buna. Mi-as dori sa avem relatia pe care o aveam inainte de a pleca el de la mine. Stiu ca putem sa o avem pentru ca orice copil poate sa discute si poate sa ajunga la relatii normale cu mama lui atata timp cat poate sa o vada in mod constant”, a mai spus coregrafa. 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Divort parinti Divort vedete Oana ionita

Articole recomandate

Citeste si despre