Oana Roman a dat anunt matrimonial pe internet. Ce spune despre mariajul cu tatal fetitei ei si ce cauta la noul partener

/ / Modificat: 2024-06-20
Oana Roman a dat anunt matrimonial pe internet. Ce spune despre mariajul cu tatal fetitei ei si ce cauta la noul partener

 

Dupa un mariaj lung si o despartire tumultuoasa de Marius Elisei, Oana Roman isi cauta un nou partener cu care sa traiasca in armonie. 

In septembrie 2023, Oana Roman si Marius Elisei s-au separat definitiv. El si-a facut bagajele si s-a mutat cu noua sa iubita, cu care are o relatie stabila. In timp ce el si-a refacut viata amoroasa, Oana este inca singura, dar a anuntat ca este deschisa unei noi relatii.

Pe un grup de Facebook, Oana Roman a postat un anunt matrimonial. S-a descris succint, desi nu are nevoie de prezentare, fiind o persoana publica si aparand frecvent in presa. De asemenea, a mentionat ce isi doreste de la viitorul partener si care sunt asteptarile sale.

„Daca e bal, bal sa fie! Rog seriozitate 48. Berbec. Copil – fetita de 10 ani pe care o cresc singura. Divortata dupa un mariaj mega toxic. Apar in ziare ca aia e, sunt persoana publica si e ceva ce nu se va putea schimba.

Deci vin la pachet cu asta. Am casa, masa, masina si catel de 40 kg. Restul… E cancan. Imi trebuie liniste si sentimentul ca cineva ma protejeaza pe mine si cele doua suflete ce le am in grija. Si musai calatorii, calatoresc mult si e hobby-ul meu preferat. Iubesc Franta si Coasta de Azur mai mult decat orice loc, dar sunt inca multe locuri pe care inca nu le-am vazut”, a transmis Oana Roman pe grupul de Facebook.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Oana roman Mondenitati

Articole recomandate

Citeste si despre