Omar Arnaout și soția lui nu vor să își boteze fiul. Care este motivul

/ / Modificat: 2024-06-10
Omar Arnaout și soția lui nu vor să își boteze fiul. Care este motivul

 

Omar Arnaout si sotia sa, Miruna Diaconescu, au decis sa nu-si boteze fiul, nascut in urma cu aproape doua luni. 

Cei doi parinti s-au adaptat rapid la noul lor rol si nu intampina dificultati majore. Omar, primul castigator „Next Star", a declarat ca fiul lor este „minunat" si nu necesita „niciun ritual de curatare". Pe 5 aprilie, la varsta de 22 de ani, Omar a devenit tata, iar Miruna a adus pe lume un baietel mult dorit. Tinerii parinti se bucura de aceasta perioada emotionanta si isi cresc copilul cu multa dragoste. Omar a explicat ca, fiind musulmani, ei nu practica botezul, deoarece, conform credintei islamice, toti copiii se nasc puri si fara pacat, neavand nevoie de un astfel de ritual.

„Noi suntem musulmani si in credinta noastra nu exista nici botez, nici nasi. Suntem de parere ca puritatea pe care Dumnezeu a lasat-o in copii e un dar care nu trebuie slefuit cu nimic.

Rationamentul e cel care aduce pacatul in viata oamenilor, iar credinta noastra e ca pana, cand un copilas nu are rationament si nu diferentiaza raul de bine, nu are nevoie de niciun ritual de ‘curatare. Pentru noi, baita de seara e suficienta si cu siguranta multa lume rezoneaza cu gandirea noastra, chiar si prietenii, si sustinatorii nostri crestini”, a dezvaluit artistul pentru playtech.ro.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mondenitati Monden

Articole recomandate

Citeste si despre