Paula Seling, despre relatia pe care o are fostul sot cu fiica lor: “Este acolo tot timpul!”

/ / Modificat: 2024-07-04
Paula Seling, despre relatia pe care o are fostul sot cu fiica lor: “Este acolo tot timpul!”

 

Paula Seling si Radu Bucura au adoptat, in secret, in urma cu mai multi ani, o fiica. Micuta Elena se bucura de o relatie speciala cu parintii sai, chiar daca acestia s-au hotarat sa se desparta in 2022, dupa 17 ani de relatie. Recent, vedeta a vorbit despre legatura pe care o are micuta cu tatal sau.

Paula Seling, despre fiica ei si fostul sot

Chiar daca s-au despartit, Paula Seling si Radu Bucura au pastrat o relatie amiabila, tinand cont ca au o fiica pe care au adoptat-o impreuna si care se bucura de o crestere cat mai frumoasa. Fostul partener al vedetei nu lipseste din viata Elenei, astfel ca artista a punctat ca fiicei sale nu ii lipseste figura paterna. 

Ba chiar, Elena si Radu Bucura se bucura de diverse activitati impreuna, pregatindu-se sa mearga impreuna la mare. Paula Seling a dezvaluit ca micuta trebuie sa inteleaga ca ambii parinti o iubesc enorm, astfel ca amandoi petrec cat mai mult timp cu ea. 

“Tatal ei este acolo tot timpul. Nu este privata de imaginea paterna, dimpotriva. Ei au activitatile lor, se pregatesc sa mearga la mare, au cateva zile la sfarsitul lunii. Tatal ei o ia deseori. Incercam din rasputeri sa petrecem timp cu ea, dar in acelasi timp intelegem ca si celalalt parinte trebuie sa petreaca timp cu copilul. Copilul trebuie sa aiba un echilibru, sa inteleaga, sa vada si sa simta ca e iubita de ambii parinti enorm si sa creasca frumos.”, a spus Paula Seling pentru Cancan.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Relatie Divort

Articole recomandate

Citeste si despre