Pepe si-a mutat fetele la o scoala privata. Cat plateste artistul lunar pentru educatia lor

/ / Modificat: 2024-09-10
Pepe si-a mutat fetele la o scoala privata. Cat plateste artistul lunar pentru educatia lor

 

Pepe este tatic cu norma intreaga pentru cei trei copii ai sai. Fetele sale din casnicia cu Raluca Pastrama au ramas in grija lui dupa divortul de aceasta. Artistul, impreuna cu actuala sa partenera le cresc pe cele doua fetite, dar si pe fiul lor, Pepe Jr. 

Inceperea noului an scolar a venit cu o schimbare in familia lui Pepe. Cantaretul si-a mutat fetele la o scoala privata de prestigiu din Bucuresti, unde mai invata si alti copii de vedeta. Pepe nu s-a uitat la bani atunci cand a luat decizia si a scris pe retelele de socializare ca a fost dorinta fiicelor lui sa invete la aceasta scoala. 

”Sunt mandru pentru dorinta voastra de evolutie si curajul de care ati dat dovada cand ati ales mutarea. Examenele de admitere au fost luate cu succes si argumentele voastre legate de timpul pierdut in trafic pana acum plus luptele si rabdarea de a primi o semnatura timp de un an si jumatate sunt dovada faptului ca sunteti deja mari si stiti ce vreti de la viata. Ati reusit, felicitari si mult succes la invatatura!!! Va iubeste tati!!!”, a scris Pepe pe retelele de socializare.

Cat este taxa de scolarizare

Pepe scoate din buzunar, anual, o mica avere pentru scoala privata a fiicelor lui. Potrivit informatiilor din spatiul public, taxa la scoala aleasa de fetele artistului este de 1.130 de euro pe luna. In total, intr-un an, costul este de 10.170 de euro pentru un copil, fara sa punem la socoteala cele 3 luni de vacanta de vara. 

Astfel, pentru Rosa si Maria, Pepe plateste anual peste 20.000 de euro doar scoala. Artistul a declarat in trecut ca fetele si-au dorit sa locuiasca cu el si cu actuala lui partenera, Yasmine, dupa ce artistul a divortat de mama lor. La randul ei, Raluca Pastrama si-a refacut viata si mai are inca un copil, insa s-a despartit si de tatal acestuia. 

FOTO: Facebook 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Pepe Scoala privata Taxa scoala privata Educatie copii

Articole recomandate

Citeste si despre