Prezentatoarea TV care a invins cancerul si se pregateste sa devina mama: ”Atat de multe binecuvantari”

/ / Modificat: 2024-07-16
Prezentatoarea TV care a invins cancerul si se pregateste sa devina mama: ”Atat de multe binecuvantari”

 

Multe femei sunt exemple de putere pentru cei din jurul lor, dar si pentru persoanele care nu le cunosc. O prezentatoare TV din Romania s-a vindecat de cancer, iar acum isi intemeiaza o familie. 

A invins cancerul si urmeaza sa devina mama

Povestea prezentatoarei Luciana Indre, de la Prima TV, pare desprinsa dintr-un film. In urma cu cativa ani, aceasta s-a imbolnavit de cancer si a a inceput un tratament pentru a tine sub control boala. Nu numai ca a reusit sa se vindece si sa mearga mai departe, dar si-a intemeiat si o familie. Prezentatoarea si sotul ei, Octavian, urmeaza sa devina parinti in cateva luni. 

Gazda emisiunii ”Sanatate cu stil”, de la Prima TV, a facut nunta anul acesta, iar in curand urmeaza sa devina mama. La doi ani de cand s-a vindecat de cancer la san, Luciana Indre traieste cea mai frumoasa perioada din viata ei. 

”Iulie 2024. Au trecut doi ani de cand am primit vestea ca m-am vindecat. Doi ani in care am primit atat de multe binecuvantari de la viata, insa cea mai mare va sosi in curand, aceea de a fi mama”, a transmis viitoarea mamica, pe retelele de socializare. 

Cum si-a descoperit boala

Luciana Indre a povestit in trecut ca a aflat ca sufera de cancer in urma unei auto-examinari. A simtit un nodul suspect si s-a programat de urgenta la un control. Desi initial medicul i-a spus ca nu este nimic in neregula, a simtit ca trebuie sa aprofundeze problema si a mers la o alta consultatie. Atunci a aflat ca are cancer la san si a inceput tratamentul. 

In perioada in care a fost bolnava, a incercat sa isi pastreze optimismul si s-a apropiat mai mult de divinitate, dupa cum a povestit chiar ea. Gazda emisiunii de la Prima TV si-a pierdut si mama, in urma cu cativa ani, din cauza aceleiasi boli. 

FOTO: Facebook

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Boala Mama Cancer

Articole recomandate

Citeste si despre