Printesa Charlotte, reactie superba dupa ce mama ei Kate a fost primita cu aplauze intense la finala Wimbledon

/ / Modificat: 2024-07-14
Printesa Charlotte, reactie superba dupa ce mama ei Kate a fost primita cu aplauze intense la finala Wimbledon

 

Aparitia lui Kate Middleton in tribunele finalei masculine de la Wimbledon 2024 a fost cel mai asteptat moment. Printesa de Wales a punctat a doua aparitie publica dupa ce a fost diagnosticata cu cancer. 

Sotia printului William a fost toata numai un zambet si a avut un tonus bun, la fel ca in vremurile bune. Ea a zambit pe toata durata evenimentului si a fost primita cu aplauze intense, care au emotionant-o si pe fiica ei Charlotte, care a insotit-o la eveniment. 

Printesa de Wales, care urmeaza un tratament cu chimioterapie de cateva luni dupa ce a fost diagnosticata cu cancer, a fost prezenta pentru a doua oara la un eveniment public de la Craciun incoace.

Kate Middleton a purtat o rochie de un mov intens, care i-a venit perfect si, in ciuda temperaturilor ridicate, si-a lasat parul liber pe spate. Nu a fost insotita de sotul ei, printul William, ci a avut alaturi doar fete: sora ei mai mica, Pippa Middleton, si fiica ei de 9 ani, printesa Charlotte. 

Micuta Charlotte a avut o reactie adorabila cand mama ei a fost intampinata cu aplauze in picioare de intreaga audienta, in timp ce se indrepta spre locul ei.

Urmata de Pippa si Charlotte, Kate a zambit publicului si le-a facut cu mana, multumindu-le pentru primirea calduroasa. Fiica ei, cu ochii plini de admiratie si dragoste, o urmarea indeaproape. Imbracata intr-o rochita bleumarin cu buline albe, Charlotte s-a asezat langa mama ei si a pastrat o comunicare constanta cu ea.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Printesa charlotte Kate middleton Kate middleton copii

Articole recomandate

Citeste si despre