Printul George a implinit 11 ani. Motivul pentru care va fi separat de familie incepand de anul viitor

/ / Modificat: 2024-07-23
Printul George a implinit 11 ani. Motivul pentru care va fi separat de familie incepand de anul viitor

 

Printul George, fiul cel mare al lui Kate si William, a implinit 11 ani. Asa cum se intampla in fiecare an, Palatul Kensington a publicat traditionalul portret cu printul, realizat de mama lui. 

Cat de schimbat este Printul George, la 11 ani 

Pe 22 iulie 2013, William si Kate deveneau pentru prima data parinti. Fiul lor cel mare, George, a venit pe lume la spitalul St. Mary din Londra, iar nasterea sa a fost subiect de presa in intreaga lume. Mostenitorul tronului britanic s-a schimbat destul de mult de-a lungul timpului, iar in ultimii ani s-a maturizat foarte mult. 

Printul a fost surprins intr-o fotografie de mama lui, Printesa Kate, iar imaginea a fost publicata pe conturile de socializare ale familiei regale. George incepe sa aiba din ce in ce mai mult trasaturi de adolescent si nu mai arata a copil, dupa cum au remarcat multi fani regali. 

Cel mai probabil, evenimentele din ultima perioada au contribuit la maturizarea sa, iar George isi ia din ce in ce mai in serios rolul de viitor rege. El este al doilea in linia succesiunii la tron, dupa tatal sau, William. 

De ce va fi separat de familie

Fiind mostenitorul tronului, George are o serie de responsabilitati in plus fata de fratii sai si trebuie sa se supuna unor reguli diferite. De exemplu, cand va implini 12 ani, printul va fi separat de restul familiei, in timpul calatoriilor cu avionul. Regula de la Buckingham spune ca mostenitorii tronului nu pot calatori in acelasi avion, din motive de siguranta. Astfel, in cazul unei tragedii aviatice ipotetice, succesiunea este asigurata in continuare. 

La aceeasi regula s-a supus si Printul William, la randul sau. Incepand cu varsta de 12 ani, acesta nu a mai calatorit impreuna cu tatal sau, Charles, ci separat de el. 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Printul george Familie Familia regala britanica

Articole recomandate

Citeste si despre