Printul Louis a furat din nou toate privirile la prima aparitie publica a lui Kate Middleton. Ce a facut micutul

/ / Modificat: 2024-06-16
Printul Louis a furat din nou toate privirile la prima aparitie publica a lui Kate Middleton. Ce a facut micutul

 

Ca in fiecare an, mezinul printilor de Wales, Louis, a facut deliciul publicului si la prima aparitie publica a lui Kate Middleton, atragand toate privirile la Parada de Ziua Regelui, care a fost celebrata pe 15 iunie. 

Energicul print Louis a fost surprins dansand pe ritmul tobelor in timp ce urmarea ceremoniile organizate in onoarea bunicului sau, Regele Charles.

In spatele lui, Kate zambea, in timp ce sora lui mai mare parea ca ii tot spunea sa se opreasca. La doar 6 ani, Printul Louis atrage mereu atentia la evenimentele si ceremoniile publice cu gesturile sale.

Kate Middleton, prima aparitie la Trooping the Colour, dupa o absenta de 6 luni 

Kate Middleton nu a mai fost vazuta in public de la Craciun, dar vineri si-a anuntat prezenta la "Trooping the Colour" printr-un mesaj emotionant.

„Invat sa am rabdare, mai ales in fata incertitudinii. Am fost profund impresionata de toate mesajele de sustinere si incurajare primite in ultimele doua luni. Pentru mine si pentru William, acestea au fost de mare ajutor in momentele dificile. Fac progrese bune, dar, asa cum stie oricine trece prin chimioterapie, exista zile bune si zile rele. In zilele proaste ma simt slabita si obosita, asa ca trebuie sa imi ascult corpul si sa ma odihnesc. Dar in zilele bune, cand ma simt mai puternica, profit la maximum de starea mea de bine.

Tratamentul meu continua si va mai dura cateva luni. In zilele in care ma simt suficient de bine, ma bucur sa ma implic in activitatile scolare si sa petrec timp facand lucruri care imi ofera energie si pozitivitate. De asemenea, incep sa lucrez putin de acasa", a transmis Printesa de Wales.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Kate middleton copii William si kate

Articole recomandate

Citeste si despre