Ramona Olaru a muncit inca de la varsta de 12 ani. Cum a facut primii ei bani si ce gest nobil a facut cu ei

/ / Modificat: 2023-11-29
Ramona Olaru a muncit inca de la varsta de 12 ani. Cum a facut primii ei bani si ce gest nobil a facut cu ei

In prezent este una dintre cele mai cunoscute vedete din Romania, iar oamenii o vad la televizor in fiecare zi, la emisiunea Neatza cu Razvan si Dani. Inainte de a ajunge pe sticla insa, Ramona Olaru, caci despre ea este vorba, a muncit din greu pentru a se intretine, dar si pentru a-si ajuta sora. Daca in facultate avea deja trei job-uri si dormea foarte putine ore pe noapte, ei bine primii bani i-a castigat cu mult inainte.

Asistenta de la Neatza a povestit, intr-un interviu pentru EGO.ro, ca a muncit de la 12 ani. A spus cum si-a castigat primii bani, ce a facut cu ei, dar si ce a determinat-o sa inceapa sa munceasca. Ramona nu a facut niciodata un secret din faptul ca a copilarit la tara si este obisnuita cu treburile din gospodarie. Astfel, primii ei bani i-a castigat dintr-o activitate de toamna, respectiv culesul porumbilor.

„La cules de porumb! Am fost la cules de porumb. Asta era oricum la ordinea zilei, la cules, la sapa de diverse legume si cereale! I-am dat surorii mele, care este mai mare ca mine! La vremea respectiva cred ca era in primul an de liceu sau al doilea. Ai mei nu mai aveau bani sa o trimita la alt liceu, era in orasul cel mai apropiat, respectiv Slobozia. Nu mai aveau bani in saptamana aia si a trebuit sa ma duc sa muncesc ca sa ii dau eu bani sa se duca! Am facut lucrul acesta de destul de multe ori! Acum suntem bine! Dar in continuare fac lucrul acesta daca este nevoie sa ajut pe cineva. Eu nu am prieteni. Nu imi place sa tin oamenii foarte aproape, dar de fiecare cand trebuie, pot sau depinde de mine ceva, ajut! Nici macar nu stau pe ganduri, dau tot ce am!”, a povestit Ramona.

„Eu am muncit intotdeauna, de la 12 ani muncesc! La facultate munceam foarte mult. Eram ziua la niste evenimente pe plaja, seara eram hostess la diferite nunti si evenimente private pana la ora 12, iar de la ora 12 eram PR in club pana la ora 5 dimineata. Ulterior, ma duceam si dormeam 2 ore, iar la ora 9 ma duceam la facultate. Lucrul acesta se intampla de 4 ori pe saptamana.”, a mai spus Ramona Olaru.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fetita 12 ani

Articole recomandate

Citeste si despre