Reactia fiicei transgender a lui Elon Musk, dupa ce miliardarul a spus ca isi considera copilul mort. “Vreau sa fie clar un lucru”

/ / Modificat: 2024-07-30
Reactia fiicei transgender a lui Elon Musk, dupa ce miliardarul a spus ca isi considera copilul mort. “Vreau sa fie clar un lucru”

 

Vivian Jenna Wilson, fiica transgender a lui Elon Musk, a reactionat dupa afirmatiile controversate facute de tatal sau intr-un interviu recent. In cadrul discutiei cu Dr. Jordan Peterson, Elon Musk a declarat ca s-ar fi simtit „pacalit” sa consimta la tranzitia unui copil de-al sau, descriind procesul ca fiind influentat de altii.

Xavier Alexander Musk, care acum este cunoscut sub numele de Vivian Jenna Wilson, a cerut schimbarea legala a numelui si sexului la implinirea varstei de 18 ani si a rupt complet legaturile cu tatal sau. Vivian a comentat ca declaratiile lui Elon Musk sunt eronate si ca ea este cea care a ales sa se distanteze de tatal ei, nu invers.

In interviul care a starnit controverse, Elon Musk a fost intrebat despre opinia sa fata de medicii care efectueaza proceduri de schimbare a sexului pentru minori, subliniind ca se simte pacalit de deciziile luate pentru copilul sau. Reactia Viviane Jenna Wilson subliniaza ca ruptura dintre ei a fost o decizie personala si deliberata din partea ei.

„Exista o multime de lucruri pe care trebuie sa le demontez si la care voi ajunge, nu va faceti griji, dar vreau sa incep cu ceea ce mi se pare cel mai amuzant, care este celebrul tweet „usor autista”, a scris Wilson pe Threads, alaturi de o captura de ecran a tweet-ului lui Musk, potrivit RollingStone.

„Vreau sa fie clar un lucru. Eu l-am renegat pe el, nu invers”, a scris Wilson intr-o postare ulterioara. 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii de celebritati

Articole recomandate

Citeste si despre