Regula de aur pe care a impus-o Cabral, ca tata de fata: ”Daca se intampla ceva...”

/ / Modificat: 2024-04-23
Regula de aur pe care a impus-o Cabral, ca tata de fata: ”Daca se intampla ceva...”

 

Cabral este tatal a trei copii de varste diferite, care ii aduc provocari diferite. Prezentatorul TV are experienta de la primul copil, Inoke, care acum este majora si a dezvaluit recent care este regula care l-a ajutat in relatie cu ea. 

Cabral este fericitul tatic a trei copii de varste diferite. In timp ce fiica lui cea mare, Inoke, este deja adult, copiii din casatoria cu Andreea Ibacka sunt abia la gradinita. Prezentatorul TV este relaxat in ceea ce ii priveste pe cei mici, cu atat mai mult cu cat are experienta de la prima fiica. 

Ce regula a impus Cabral, cand fiica lui era adolescenta

In prezent, Inoke studiaza in Olanda, insa in perioada in care era adolescenta si locuia in Romania, Cabral a impus o regula importanta. Desi fata a ramas in grija mamei sale dupa divortul parintilor, petrecea mult timp si alaturi de tatal ei. Pentru a se asigura ca stie mereu unde sa o gaseasca, in caz de nevoie, Cabral si-a rugat fiica sa ii spuna tot timpul unde se afla exact. 

“Ne-am invatat reciproc trucuri! Eu stiam tot timpul unde e. I-am zis: Orice faci, oriunde te duci, nu am o problema ca te duci, vreau sa stiu unde esti! Daca se intampla ceva, vreau sa stiu de unde sa incep sa te caut! Sa nu ma invart ca o gaina pe la Universitate si tu sa fii in Unirii!

Vreau sa stiu de unde incep, daca Doamne fereste se intampla ceva! Stiam tot timpul unde e! Chiar daca nu era neaparat ora care mi-ar fi convenit mie, petrecerea care mi-ar fi convenit mie sau anturajul! Toti ne dorim ca copiii nostri sa stea langa bibliotecari si cantareti la harpa”, a spus, mai in gluma, mai in serios, prezentatorul de la Pro TV, intr-un interviu pentru EGO.ro

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Regula Tata copii Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre