Regula pe care o are Carmen Negoita. De ce nu isi implica in afaceri copiii

/ / Modificat: 2024-08-02
Regula pe care o are Carmen Negoita. De ce nu isi implica in afaceri copiii

Carmen Negoita detine, alaturi de mama si de sora ei, doua afaceri, una cu import de mocheta, parchet si linoleum si alta cu produse raw-vegane. Vedeta se bucura de doi copii, Ingrid, care a absolvit o facultate de Comunicare si Relatii Publice din Londra si Harry, care o sa inceapa in toamna ultimul an la Facultatea de business din Laussane, Elvetia.

 

Totusi, chiar daca se mandreste cu acestia, Carmen Negoita a explicat ca nu vrea sa isi implice copiii in afaceri. Vedeta nu exclude un parteneriat alaturi de fiica sa, insa este de parere ca un copil trebuie sa lucreze in alta parte pentru a se dezvolta.

 

“Ingrid a lucrat in Londra o perioada, iar acum lucreaza aici, in tara, la o firma. Harry este student, deci momentan nu au timp de alte businessuri. Plus ca eu am o chestie: copiii nu ar trebui sa lucreze in business-urile parintilor, pentru ca mi se pare ca nu se pot dezvolta in totalitate. Atunci cand lucrezi la altcineva, ai alt statut si stii ca trebuie sa faci astfel lucrurile, mi se pare ca te dezvolti si nici Ingrid nu isi doreste sa lucreze cu noi. Poate, la un moment dat, ne gandim noi sa facem o chestie amandoua impreuna, dar asta va fi nu la ideea de angajat, ci de un parteneriat in care fiecare are sarcini bine stabilite.

 

Harry cu siguranta nu vrea sa faca acest lucru (n.r sa lucreze impreuna), nu stiu inca, desi anul care vine, anul 3 la facultate la el este un an in care se munceste. Trebuie sa isi gaseasca un job, iar studiile vor fi echivalate de catre scoala, asa este facultatea acolo. Adica degeaba faci facultate, daca nu faci si practic si nu intelegi despre ce e vorba. Si sper ca dupa asta sa isi dea seama ce isi doreste sa faca cu adevarat si sa mearga la un master, pe ceva sa se specializeze.

Si mai departe eu zic ca am copii inteligenti si ei cu siguranta vor sti sa-si faca ceva sau sa lucreze intr-un anumit domeniu care le va face si placere, pentru ca un job trebuie sa iti faca si placere, sa nu te duci plictisit la birou. Sa te duci cu drag, sa stii ca faci ceva pentru tine sau ca inveti ceva si e ceva bun pentru tine, pentru dezvoltatea ta personala”, a spus ea pentru Ciao.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Afaceri femei Copii Business

Articole recomandate

Citeste si despre