Roxana Ciuhulescu, emotii mari pentru fiica ei, care a sustinut Evaluarea Nationala: "La primul examen, ii tremura pixul in mana"

/ / Modificat: 2023-06-24
Roxana Ciuhulescu, emotii mari pentru fiica ei, care a sustinut Evaluarea Nationala:

Roxana Ciuhulescu a trecut prin emotii mari anul acesta, pentru ca fiica ei, Ana, a sustinut Evaluarea Nationala. Vedeta a marturisit ca fiica ei s-a pregatit intens pentru acest examen, pentru a obtine o nota cat mai mare. 

Cele mai mari emotii le-a avut pentru proba de matematica, iar acum asteapta rezultatele nerabdatoare, insa este convinsa ca fiica ei s-a descurcat foarte bine. 

Ana, fiica Roxanei Ciuhulescu, a sustinut astazi, 21 iunie, examenul la Matematica la Evaluarea Nationala. Adolescenta, in varsta de 15 ani, a facut meditatii intens pentru a obtine o nota mare.

"De emotii m-a apucat si durerea de burta. Am incredere in ea pentru ca a facut meditatii intense in ultimul an la matematica si romana. In ultimul an, programul Anei s-a impartit intre meditati plus terapii pentru coloana.
Atat! Duminica noapte si azi-noapte, nu am inchis un ochi. Ea este pregatita pentru examene, stiu asta, dar asa sunt eu, traiesc fiecare clipa alaturi de ea. Profesorii care au meditat-o au si ei mare incredere in ea. Este un copil bun si muncitor.

Ce sfaturi i-a dat fiicei sale inainte de examen

Roxana Ciuhulescu a marturisit ca are o relatie speciala cu fiica ei. Mereu o incurajeaza si ii da sfaturi, iar in ceea ce priveste examenul i-a spus doar sa aiba incredere in ea si sa citeasca foarte bine ceea ce are de facut. 

Atunci cand a plecat din casa, ca sa mai piarda din emotii, i-am spus ca nu este cel mai important examen din viata ei, insa trebuie sa-l trateze cu seriozitate: sa citeasca bine enuntul, sa nu se grabeasca, sa nu cumva sa-i treaca prin cap sa se inspire de undeva, sa nu sufle si sa nu vorbeasca in timpul examenului.

Luni, la primul examen, ii tremura pixul in mana. Mi-a spus dupa examen ca a avut nevoie de 10 minute ca sa se linisteasca pentru ca nici nu putea scrie de emotii. Eu cand am dat ultimele examene auto (C+ E si D+E), de emotii imi era frica sa nu pun cursorul pe alte raspunsuri, asa este si ea”, a declarat Roxana Ciuhulescu pentru Click!.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Examen Evaluarea nationala Roxana ciuhulescu Roxana ciuhulescu copii

Articole recomandate

Citeste si despre